Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Industrija

MediaXchange pokreće novu suradnju s Mediavisionom za NEM Zagreb

MediaXchange sa zadovoljstvom najavljuje novo partnerstvo u suradnji s Mediavisionom u dovođenju vodećih europskih producenata i tvoraca najpoznatijih serija europske produkcije na NEM Zagreb. 

MediaXchange sa zadovoljstvom najavljuje novo partnerstvo u suradnji s Mediavisionom u dovođenju vodećih europskih producenata i tvoraca najpoznatijih serija europske produkcije na NEM Zagreb.

Za razliku od etabliranog NEM-a u Dubrovniku, najvećeg televizijskog sajma u CEE regiji, koji tematski pokriva cjelokupnu TV industriju, NEM Zagreb usredotočit će se tijekom trodnevnog programa na stvaranje i produkciju televizijskih i filmskih sadržaja.

Ovo posve novo događanje u CEE regiji sadržavat će panel-diskusije, prezentacije i tematska predavanja, kao i projekcije originalnog TV sadržaja. U tri dana, od 11. do 13. prosinca, NEM Zagreb će se usredotočiti isključivo na stvaranje sadržaja, a jedna je od posebnih značajki ovog NEM-a je natječaj za pisce scenarija koji je otvoren za sve kreativce s idejom za scenarij serije/filma ili posebnog formata (reality show, kviz, dokumentarna emisija).

“Doista se radujemo suradnji s Mediavisionom u predstavljanju ovog dijela programa. Snažan rast na domaćem planu i veliki pomaci u sklopu televizijskih platformi proteklih nekoliko godina stvorili su konkurentno i dinamično tržište unutar CEE regije. Držimo da postoji obilje prilika za razvoj sadržaja s ovog područja i u NEM-u Zagreb vidimo događanje ključno za promicanje veza koje će razviti te nove odnose.”, rekla je Katrina Wood, izvršna direktorica MediaXchangea.

Detalje o događanju, kao i raspored bit će ubrzo objavljeni na internetskoj stranici MediaXchangea  http://mediaxchange.com/ a te su informacije već sada dostupne na stranici NEM-a Zagreb https://neweumarket.com/zagreb/

Pročitajte još:

Novosti

Firefly Productions, Viaplay Group, Joomboos, RTV Slovenija, CineLink Drama i BH Telecom predstavili nadolazeće projekte

Komunikacija

NEM Zagreb 2022, događanje usmjereno na razvoj TV industrije u Srednjoj i Istočnoj Europi, objavio je finaliste natječaja u pisanju najboljeg scenarija TV Writing...

Ekonomija

NEM Zagreb je događanje fokusirano na CEE regiju i zemlje s nižim kapacitetom za produkciju unutar regije, s ciljem povezivanja audiovizualnih profesionalaca i ključnih...

Edukacija

Osim izuzetnih govornika, NEM Zagreb predstavit će i vrhunski originalni sadržaj tijekom središnjeg dijela programa nazvanog Content Showcase.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.