Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Među svjetskom gospodarskom i političkom elitom u Miamiju i jedan Hrvat

Hrvatska ima predstavnika na jednom od najutjecajnijih svjetskih gospodarskih evenata u organizaciji Internacionalnog ekonomskog foruma Amerike (IEFA).

Feliks Lukas, foto Domagoj Kunić

Hrvatska ima predstavnika na jednom od najutjecajnijih svjetskih gospodarskih evenata u organizaciji Internacionalnog ekonomskog foruma Amerike (IEFA). Na 12. izdanju Miami World Strategic Foruma koji se pod temom „Upravljanje novom ekonomijom“ održava 6. i 7. studenog u najpoznatijem gradu na Floridi, sudjeluje sportski menadžer, direktor WTA Makarska Opena i autor novih pravila u tenisu Feliks Lukas.

Kao jedan od ključnih govornika na panelu „Sport i zabava: katalizatori globalnog jedinstva, ekonomskog rasta i turističke transformacije“, govorit će o receptivnom poduzetništvu u turizmu, o budućnosti sporta i njegovom održivom razvoju, rodnoj jednakosti i pravilnijoj raspodjeli financijskih sredstava među sportašima s naglaskom na tenisu u kojem se potvrdio kao jedan od najvećih svjetskih stručnjaka pa je time zaslužio pozivnicu za floridski forum i tako se kao jedini hrvatski predstavnik našao među svjetskom gospodarskom i političkom elitom.

S velikim veseljem prihvatio sam poziv, iznimna mi je čast sudjelovati na ovom globalno važnom gospodarskom forumu na kojem sudjeluju top menadžeri iz najpoznatijih globalnih tvrtki kao što su Vodafone i Bloomberg, nobelovac Mario Vargas Llosa, političari među kojima su američki senatori i kongresmeni, ali i bivši predsjednici Bolivije, Venezuele, Kolumbije i Ekvadora te poznata imena iz show businessa poput muzičara i producenta Emilija Estefana, koji stoji iza karijere supruge Glorije Estefan te Rickyja Martina i Shakire“, ističe Lukas koji će iskoristiti ovu jedinstvenu prigodu za promociju Hrvatske kao jedne od najatraktivnijih turističkih zemalja, ali i zemlje velikih sportaša.

Kao organizator foruma IEFA je tijekom godina ugostila brojne investitore i lidere, najvažnije globalne igrače, među kojima su bili i Laurence D. Fink, osnivač, predsjednik i izvršni direktor BlackRocka, Mellody Hobson, predsjednica i jedna od izvršnih direktorica Ariel Investmentsa te predsjednica Starbucks korporacije, Kristalina Georgieva, direktorica Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), Mark Schneider, izvršni direktor Nestléa, Joe Kaeser, predsjednik Siemens Energyja, Pekka Lundmark, predsjednik i izvršni direktor Nokie, Guillaume Faury, izvršni direktor Airbusa, Stephen A. Schwarzman, predsjednik i glavni izvršni direktor Blackstonea…

Direktor jedinog WTA turnira u Hrvatskoj već je dogovorio i niz sastanaka na kojima će predstaviti Time Tennis, nova pravila u ovom sportu, nedavno lansirana na svjetskoj premijeri u Makarskoj. Za ovu dinamičniju, suvremeniju i pravedniju verziju tenisa 21. stoljeća posebno su se zainteresirali Amerikanci pa je Lukas za američko tržište najavio novo predstavljanje koje će se održati 9. prosinca u prestižnom Royal Palm Tennis Clubu također u Miamiju.

Više o Miami World Strategic Forumu: https://www.worldstrategicforum.com/#/?lang=en


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.