Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Među svjetskom gospodarskom i političkom elitom u Miamiju i jedan Hrvat

Hrvatska ima predstavnika na jednom od najutjecajnijih svjetskih gospodarskih evenata u organizaciji Internacionalnog ekonomskog foruma Amerike (IEFA).

Feliks Lukas, foto Domagoj Kunić

Hrvatska ima predstavnika na jednom od najutjecajnijih svjetskih gospodarskih evenata u organizaciji Internacionalnog ekonomskog foruma Amerike (IEFA). Na 12. izdanju Miami World Strategic Foruma koji se pod temom „Upravljanje novom ekonomijom“ održava 6. i 7. studenog u najpoznatijem gradu na Floridi, sudjeluje sportski menadžer, direktor WTA Makarska Opena i autor novih pravila u tenisu Feliks Lukas.

Kao jedan od ključnih govornika na panelu „Sport i zabava: katalizatori globalnog jedinstva, ekonomskog rasta i turističke transformacije“, govorit će o receptivnom poduzetništvu u turizmu, o budućnosti sporta i njegovom održivom razvoju, rodnoj jednakosti i pravilnijoj raspodjeli financijskih sredstava među sportašima s naglaskom na tenisu u kojem se potvrdio kao jedan od najvećih svjetskih stručnjaka pa je time zaslužio pozivnicu za floridski forum i tako se kao jedini hrvatski predstavnik našao među svjetskom gospodarskom i političkom elitom.

S velikim veseljem prihvatio sam poziv, iznimna mi je čast sudjelovati na ovom globalno važnom gospodarskom forumu na kojem sudjeluju top menadžeri iz najpoznatijih globalnih tvrtki kao što su Vodafone i Bloomberg, nobelovac Mario Vargas Llosa, političari među kojima su američki senatori i kongresmeni, ali i bivši predsjednici Bolivije, Venezuele, Kolumbije i Ekvadora te poznata imena iz show businessa poput muzičara i producenta Emilija Estefana, koji stoji iza karijere supruge Glorije Estefan te Rickyja Martina i Shakire“, ističe Lukas koji će iskoristiti ovu jedinstvenu prigodu za promociju Hrvatske kao jedne od najatraktivnijih turističkih zemalja, ali i zemlje velikih sportaša.

Kao organizator foruma IEFA je tijekom godina ugostila brojne investitore i lidere, najvažnije globalne igrače, među kojima su bili i Laurence D. Fink, osnivač, predsjednik i izvršni direktor BlackRocka, Mellody Hobson, predsjednica i jedna od izvršnih direktorica Ariel Investmentsa te predsjednica Starbucks korporacije, Kristalina Georgieva, direktorica Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), Mark Schneider, izvršni direktor Nestléa, Joe Kaeser, predsjednik Siemens Energyja, Pekka Lundmark, predsjednik i izvršni direktor Nokie, Guillaume Faury, izvršni direktor Airbusa, Stephen A. Schwarzman, predsjednik i glavni izvršni direktor Blackstonea…

Direktor jedinog WTA turnira u Hrvatskoj već je dogovorio i niz sastanaka na kojima će predstaviti Time Tennis, nova pravila u ovom sportu, nedavno lansirana na svjetskoj premijeri u Makarskoj. Za ovu dinamičniju, suvremeniju i pravedniju verziju tenisa 21. stoljeća posebno su se zainteresirali Amerikanci pa je Lukas za američko tržište najavio novo predstavljanje koje će se održati 9. prosinca u prestižnom Royal Palm Tennis Clubu također u Miamiju.

Više o Miami World Strategic Forumu: https://www.worldstrategicforum.com/#/?lang=en


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.