Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

METRO Cash & Carry Hrvatska među najboljim poslodavcima u Europi

U četvrtak 25. veljače u Amsterdamu, tvrtki METRO Cash & Carry Hrvatska institut Top Employers uručio je certifikat Top Employer za najboljeg poslodavca u Europi i u Hrvatskoj. METRO je zaslužio certifikat jer je ostvario najviše standarde izvrsnosti u uvjetima koje pruža svojim zaposlenicima. U usporedbi sa 717 tvrtki iz cijelog svijeta koje su sudjelovale u istraživanju, rezultati METRO-a nadmašili su 61% certificiranih kandidata.

“Zadovoljstvo mi je i čast u ime METRO-a preuzeti certifikat za Top Employera u Hrvatskoj i Europi. Naša tvrtka je jedinstvena i želim iskoristiti ovu priliku kako bih zahvalila METRO-u što mojim kolegama i meni daje slobodu da odaberemo drukčiji put ka ostvarenju ciljeva. Rezultati istraživanja instituta Top Employers pokazuju kako programi koje smo razvili zaposlenicima omogućuju razvoj i ostvarivanje potencijala. Nastavit ćemo raditi u smjeru koji je METRO-u osigurao mjesto među najboljim poslodavcima u Europi”, izjavila je Nela Bučević, direktorica odjela ljudskih resursa i korporativnih komunikacija METRO Cash & Carry.

Certifikat Top Employer temelji se na neovisnom, revizijskom i činjeničnom procesu. Istraživanje se sastoji od pitanja koja pokrivaju gotovo 600 različitih procesa i programa tvrtke i detaljno analiziraju devet tematskih cjelina: strategiju razvoja talenata, upravljanje ljudskim resursima, proces zapošljavanja i uvođenja u posao, učenje i razvijanje, razvoj rukovodstva, upravljanje karijerom, povlastice i kompenzaciju te korporativnu kulturu. U osam tematskih cjelina METRO Cash & Carry Hrvatska ostvario je iznadprosječne rezultate.

Institut Top Employers sa sjedištem u Nizozemskoj od 1991. godine izdaje certifikat tvrtkama  koje ostvaruju najviše standarde u uvjetima za svoje zaposlenike. Certifikat se temelji na analizi objektivnih i mjerljivih parametara koji ukazuju na uvjete koje poslodavac nudi zaposlenicima te na to kako poslodavac osigurava kvalitetne inicijative za profesionalni i osobni razvoj zaposlenika.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.