Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

METRO Cash & Carry Hrvatska među najboljim poslodavcima u Europi

U četvrtak 25. veljače u Amsterdamu, tvrtki METRO Cash & Carry Hrvatska institut Top Employers uručio je certifikat Top Employer za najboljeg poslodavca u Europi i u Hrvatskoj. METRO je zaslužio certifikat jer je ostvario najviše standarde izvrsnosti u uvjetima koje pruža svojim zaposlenicima. U usporedbi sa 717 tvrtki iz cijelog svijeta koje su sudjelovale u istraživanju, rezultati METRO-a nadmašili su 61% certificiranih kandidata.

“Zadovoljstvo mi je i čast u ime METRO-a preuzeti certifikat za Top Employera u Hrvatskoj i Europi. Naša tvrtka je jedinstvena i želim iskoristiti ovu priliku kako bih zahvalila METRO-u što mojim kolegama i meni daje slobodu da odaberemo drukčiji put ka ostvarenju ciljeva. Rezultati istraživanja instituta Top Employers pokazuju kako programi koje smo razvili zaposlenicima omogućuju razvoj i ostvarivanje potencijala. Nastavit ćemo raditi u smjeru koji je METRO-u osigurao mjesto među najboljim poslodavcima u Europi”, izjavila je Nela Bučević, direktorica odjela ljudskih resursa i korporativnih komunikacija METRO Cash & Carry.

Certifikat Top Employer temelji se na neovisnom, revizijskom i činjeničnom procesu. Istraživanje se sastoji od pitanja koja pokrivaju gotovo 600 različitih procesa i programa tvrtke i detaljno analiziraju devet tematskih cjelina: strategiju razvoja talenata, upravljanje ljudskim resursima, proces zapošljavanja i uvođenja u posao, učenje i razvijanje, razvoj rukovodstva, upravljanje karijerom, povlastice i kompenzaciju te korporativnu kulturu. U osam tematskih cjelina METRO Cash & Carry Hrvatska ostvario je iznadprosječne rezultate.

Institut Top Employers sa sjedištem u Nizozemskoj od 1991. godine izdaje certifikat tvrtkama  koje ostvaruju najviše standarde u uvjetima za svoje zaposlenike. Certifikat se temelji na analizi objektivnih i mjerljivih parametara koji ukazuju na uvjete koje poslodavac nudi zaposlenicima te na to kako poslodavac osigurava kvalitetne inicijative za profesionalni i osobni razvoj zaposlenika.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.