Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

METRO obogatio svoju ponudu u suradnji s OPG Solina

metro

Za sve koji ovo proljeće svojim gostima na tanjur požele donijeti dašak okusa tradicionalnih svjetskih kuhinja, ili za one koji se žele opustiti od naporna radnoga tjedna uz kuhanje i eksperimentiranje, mogu to učiniti uz gotovo 50 različitih vrsta izdanaka i klica koje se odnedavno nalaze u ponudi  METRO Cash & Carryja. Izdanak peršina ili bosiljka poznat je sastojak mediteranske kuhinje, ali je manje poznato da će se okus janjetine ili teletine bolje osjećati uz izdanak azijske Kikune, dok će tartar ili tunu Sakura obogatiti svježim, pikantnim okusom, ali i svojom crveno-ljubičastom bojom.

„Izdanci mogu poslužiti kao dekoracija, kao začin koji će jelima koja svakodnevno jedemo dati intenzivniji okus, a neki od njih poput Atsine, imaju i ljekovita svojstva. METRO je odlučio svojim kupcima ponuditi različite vrste klica i izdanaka kako bi obogatili svoje proljetne jelovnike originalnim namirnicama iz svih dijelova svijeta“, izjavio je Robert Kuhta, direktor nabave prehrane svježeg i ultra svježeg programa u METRO Cash & Carry-ju.

U ponudi izdanaka nalazi se i Aclla s okusom citrusa, koja raste na travnjacima Perua te se dobro kombinira s desertima, ali i uz pikantna jela. Lokalno ju stanovništvo koristi u toplim i hladnim pićima zbog njezinih ljekovitih svojstava. Ponuda izdanaka u METRO Cash & Carryju rezultat je suradnje s tvrtkom Koppert Cress, specijalizirane za uzgoj izdanaka jedinstvenih biljaka.

U ponudi METRO Cash & Carry nalazi se i oko 15 vrsta klica koje iz posebnog netretiranog sjemena te bez upotrebe gnojiva ili sredstava za zaštitu biljaka proizvodi hrvatski OPG Solina. Na policama METRO-a se tako mogu naći klice češnjaka, rotkvica i brokule, ali i nešto manje poznatih biljki poput mungo graha za koje se smatra da jačaju funkciju jetre. Zbog velikog udjela vitamina, minerala i proteina, klice su dobar dodatak svakom obroku.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.