Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Milanović odlazi na put pa nema sjednice Vlade? [VIDEO]

Premijer Zoran Milanović sutra odlazi na dvotjedni službeni put u Australiju i Novi Zeland i za to vrijeme mijenjat će ga prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić, a idući tjedan neće biti Vladine sjednice.

Premijer Zoran Milanović sutra odlazi na dvotjedni službeni put u Australiju i Novi Zeland i za to vrijeme mijenjat će ga prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić, a idući tjedan neće biti Vladine sjednice.

Potpredsjednik Vlade Branko Grčić izjavio novinarima uoči današnje sjednice Vlade, na kojoj je predstavljen rebalans proračuna za ovu godinu, kako će premijera Milanovića mijenjati prva potpredsjednica Vlade Pusić te da sjednice idući tjedan neće biti.

“Jedan tjedan neće biti sjednice Vlade. Ništa krucijalno se neće dogoditi, sve je pod kontrolom”, rekao je Grčić.

Na pitanje novinara treba li premijer ići na tako dug put s obzirom na krizu i predstojeću raspravu o rebalansu u Hrvatskome saboru, Grčić odgovara kako se ne radi o putu “koji je vezan za financijsku krizu“.

“Ne radi se o dugom putu koji je vezan uz financijsku krizu nego o posjetu premijera Republike Hrvatske, prvi put koliko znam u 20 godina od samostalnosti, Hrvatima u Australiji prije svega, a naravno i Australiji i Novom Zelandu”, kazao je Grčić.

[infopunkt 7884 2]

Napisao

Preporučujemo

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.