Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Millenium promocija u finalnom izboru za međunarodnu PRCA nagradu

Jedna od vodećih hrvatskih agencija za odnose s javnošću Millenium promocija ušla je u finale najprestižnije europske nagrade za odnose s javnošću „PRCA awards 2013“, koju dodjeljuje krovna britanska udruga Public Relations Consultants Association (PRCA) sa sjedištem u Londonu.

Jedna od vodećih hrvatskih agencija za odnose s javnošću Millenium promocija ušla je u finale najprestižnije europske nagrade za odnose s javnošću „PRCA awards 2013“, koju dodjeljuje krovna britanska udruga Public Relations Consultants Association (PRCA) sa sjedištem u Londonu.

Millenium promocija je nominirana za glavnu nagradu u međunarodnoj kategoriji „International Consultancy of the Year – not UK based“ u konkurenciji s agencijom Trans-Arabian Creative Communications iz Saudijske Arabije.

Millenium promocija će na svečanoj dodjeli PRCA nagrada, koja će se održati 12. studenog u Londonu, biti jedina hrvatska predstavnica. Svoje mjesto u elitnom društvu, između gotovo 100 prijavljenih agencija za odnose s javnošću u čak 31 kategoriji, Millenium promocija je izborila upravljanjem odnosima s javnošću na projektu „Kultura pušenja – od tabua do tabua“, provokativnoj multimedijalnoj izložbi koja je prošle jeseni održana u Zagrebu u organizaciji Gliptoteke HAZU i pod pokroviteljstvom Adris grupe.

Naime, multimedijalna izložba „Kultura pušenja – od tabua do tabua“, po prvi je put u hrvatskoj povijesti na jednome mjestu kroz kulturološku prizmu „progovorila“ o kontroverznom fenomenu pušenja i svim popratnim utjecajima pušačke navike na kulturu, umjetnost, dizajn, industriju i svakodnevicu.

U finalu izbora za najbolji međunarodni projekt Millenium promocija je nominirana u konkurenciji s agencijom TRAACS (Trans-Arabian Creative Communications), tvrtkom iz Saudijske Arabije, koja posluje u ukupno 12 zemalja diljem arapskog svijeta.

Millenium promocija utemeljena je 1999. godine, a danas pored Hrvatske posluje u Bosni i Hercegovini i Srbiji, te okuplja tim sa više od 30 komunikacijskih savjetnika, koji savjetuju na području komuniciranja više od 50 hrvatskih i međunarodnih korporacija i institucija.

„Ovo je iznimno priznanje profesionalizmu, inovativnosti i kreativnosti naše agencije, ali i potvrda da se struka odnosa s javnošću u Hrvatskoj može uspješno nositi s razvikanom globalnom konkurencijom“, izjavio je Mario Petrović, direktor Millenium promocije.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.