Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Ministarstvo turizma za poticaje u 2012. izdvaja 34 milijuna kuna

Novac za poticaje i potpore u ovoj godini bit će uložen u povećanje konkurentnosti hrvatskog turizma

Novac za poticaje i potpore u ovoj godini bit će uložen u povećanje konkurentnosti hrvatskog turizma

Novac je to koji će se rasporediti na osam programa kojima je glavni plan konkurentnost jačati s javnim, privatnim i civilnim sektorom, piše poslovni.hr.

“Poticaj konkurentnosti u našem je fokusu interesa. Sva sredstva koja idu iz ministarstva bit će dodjeljivana putem javnih poziva i posve transparentno. Povlačenje za rukav nije moj stil”, poručio je ministar Veljko Ostojić.

Novine u planiranim programima jesu “inovativni turizam” te program koji se zove “Korak više” kojemu je cilj stvaranje nove ponude usluga i proizvoda.

“Inovativni turizam ključ je razvoja naše ponude za što će se iz proračuna izdvojiti šest milijuna kuna“, poručio je ministar.

[infopunkt 4278 5]

Svi natječaji bit će otvoreni na internetskim stranicama ministarstva tijekom ovog i idućeg mjeseca. Novac koji će se rasporediti projektima bit će isplaćen do početka sezone.

Ministar je naglasio da za ovu turističku sezonu očekuje, barem po financijskim izračunima, uspjeh uvećan za pet posto u odnosu na prošlogodišnji.

Prema prezentiranim programima, Ministarstvo turizma izdvojit će 1,9 milijuna kuna za stipendiranje učenika u ugostiteljskim školama kao i za promociju turističkih zanimanja.

[infopunkt 4278 7]

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.