Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Mislite da je obrazovanje skupo? Čekajte da vidite koliko košta glupost!

Nezadovoljni stanjem u prosvjeti i najavom gubitaka prava iz Kolektivnog ugovora oko 1000 učitelja osnovnih škola okupilo se na Markovom trgu.

Nezadovoljni stanjem u prosvjeti i najavom gubitaka prava iz Kolektivnog ugovora oko 1000 učitelja osnovnih škola okupilo se na Markovom trgu.

Na loše stanje u prosvjeti i nekvalitetan rad Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa na čijem je čelu Željko Jovanović upozoravaju transparentima ‘Zapostavljena prosvjeta’, ‘Nepokrenuta Hrvatska’, ‘Obilje riječi, nedostatak djela’, ‘Rane od rezova nikad ne zacjeljuju’ te ‘Tko laže taj i krade’.

Predsjednica Sindikata hrvatskih učitelja Sanja Šprem poručila je Vladi ‘ne igrajte se s našom budućnosti jer ako mislite da je obrazovanje skupo, čekajte da vidite koliko košta glupost’.

Prosvjed sindikata učitelja podržao je i predsjednik Matice sindikata Hrvatske Vilim Ribić te predstavnici Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama.

Napisao

Pročitajte još:

Financije

Kada tradicionalni ulagački instrumenti, poput obveznica, štednje u bankama, te ulaganja u nekretnine, postanu nesigurni, građani, ali i svi ostali investitori posežu za investicijskim...

EU fondovi

Hrvatska će primiti devet milijardi eura bespovratnih sredstava kohezijske politike za razdoblje od 2021. do 2027. godine radi promicanja gospodarske, socijalne i teritorijalne kohezije...

Financije

Trgovanje kriptovalutama je postalo popularno jer su ljudima često obećavane velike zarade za kratkoročna ulaganja.

Financije

Iako su više kamatne stope glavni instrument ECB-a za borbu protiv inflacije, one su i teret za gospodarstvo, jer to znači skuplje kredite i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.