Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Mislite da je obrazovanje skupo? Čekajte da vidite koliko košta glupost!

Nezadovoljni stanjem u prosvjeti i najavom gubitaka prava iz Kolektivnog ugovora oko 1000 učitelja osnovnih škola okupilo se na Markovom trgu.

Nezadovoljni stanjem u prosvjeti i najavom gubitaka prava iz Kolektivnog ugovora oko 1000 učitelja osnovnih škola okupilo se na Markovom trgu.

Na loše stanje u prosvjeti i nekvalitetan rad Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa na čijem je čelu Željko Jovanović upozoravaju transparentima ‘Zapostavljena prosvjeta’, ‘Nepokrenuta Hrvatska’, ‘Obilje riječi, nedostatak djela’, ‘Rane od rezova nikad ne zacjeljuju’ te ‘Tko laže taj i krade’.

Predsjednica Sindikata hrvatskih učitelja Sanja Šprem poručila je Vladi ‘ne igrajte se s našom budućnosti jer ako mislite da je obrazovanje skupo, čekajte da vidite koliko košta glupost’.

Prosvjed sindikata učitelja podržao je i predsjednik Matice sindikata Hrvatske Vilim Ribić te predstavnici Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.