Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Mjesto stvaranja poslovnih prilika

Cilj ovog događaja je povezivanje poduzetnika, ostvarivanje poslovnih prilika i suradnje.

U Kongresnom centru Forum u Zagrebu u utorak 17.04.2018. u 18:00 sati održat će se veliki poslovni događaj „Business Speed Dating“. Cilj ovog događaja je povezivanje poduzetnika, ostvarivanje poslovnih prilika i suradnje.

Kako je zamišljen sam događaj?  Okupljeni sudionici bit će podijeljeni u grupe. Svaka grupa od 6 do 8 članova sjedit će za jednim stolom i imat će zadani broj minuta da se međusobno predstave i razmijene kontakte. Metodom rotacije svi sudionici će se međusobno upoznati.

Zašto poslovno umrežavanje? Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da se ljudi iz različitih branši nemaju prilike međusobno upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju izbjegavaju se takve situacije, te tako poduzetnici i svi željni poslovnih kontakata te poslovnih prilika ostvaruju mrežu novih poslovnih kontakata.

Koja je garancija da ću pronaći ono što tražim? Garancije nema, vi ste jedina garancija da dođete i uzmete ono zbog čega dolazite. Fokus na jasan cilj i realizacija traženoga je u rukama svakog posjetitelja ponaosob.

Kako se prijaviti? Prijave sudionika se primaju na [email protected] najkasnije do ponedjeljka 16.4.2018. do 16h budući da su mjesta ograničena. Obavezno ponesite sa sobom vizitke.

Pročitajte još:

Ekonomija

U organizaciji tvrtke mStart, članice Agrokor koncerna otvoren je novi krug natječaja Inovacijom do poslovne prilike. Prijašnjih godina natječaj je bio orijentiran uglavnom na...

Edukacija

Možemo neku priliku iskoristiti i iz nje izvući maksimum ili ignorirati radi ugode ili čekanja na nešto bolje. Ako neku situaciju detaljno ne analiziramo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.