Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Mladen Veber novi predsjednik Uprave Mlinara

Posljednjom odlukom Nadzornog odbora najveća hrvatska kompanija u pekarskoj industriji – Mlinar s prvim danom svibnja dobit će novog predsjednika Uprave.

Posljednjom odlukom Nadzornog odbora najveća hrvatska kompanija u pekarskoj industriji – Mlinar s prvim danom svibnja dobit će novog predsjednika Uprave. Temeljem bogatog stručnog znanja i dugogodišnjeg iskustva u vođenju kompanija i upravljanju strateškim procesima, na ovu izazovnu poziciju imenovan je Mladen Veber, dok će Lena Habuš, koja je upravljala kompanijom u tranzicijskom periodu od 6 mjeseci, nastaviti raditi na poziciji članice Uprave za financije i poslovni razvoj Mlinara, na kojoj uspješno rješava poslovne izazove od studenog 2019. godine.

Mladen Veber dvadesetak godina poslovnu je karijeru gradio u Atlanticu, čijem se timu priključio 1996. godine na mjestu direktora Distribucijskog centra Rijeka. 2001. godine imenovan je za potpredsjednika Atlantic Tradea zaduženog za upravljanje robnim markama i međunarodna tržišta, a od 2006. do 2018. godine obnašao je dužnost člana Uprave Atlantic Grupe. 2018. godine poslovni put nastavlja izvan Atlantic Grupe, a 2020. godine pridružuje se Stanić grupi na mjestu dopredsjednika Uprave od kuda dolazi u najveću kompaniju na tržištu u pekarskoj industriji – Mlinar.

Povodom imenovanja Mladen Veber je istaknuo: „Svi zajedno danas živimo u izrazito dinamičnom okruženju koje zahtijeva promptno djelovanje uz stalnu prilagodbu, u okruženju koje prije samo nekoliko godina nismo mogli ni zamisliti. Potrošači, zaposlenici i vlasnici od vodećih kompanija svake industrije s pravom očekuju strateško promišljanje i kvalitetna rješenja. Vjerujem da ću temeljem dosadašnjih znanja i vrijednih iskustava s timom Mlinara nastaviti graditi uspješnu pekarsku i poslovnu priču, dajući joj dodatnu vrijednost potrebnu za dane koji dolaze.“

O Mlinaru

Mlinar je najveća kompanija na tržištu u pekarskoj industriji koja broji više od 2000 zaposlenih,  godišnje proizvede više od 170 milijuna proizvoda te ih plasira na domaće i svjetsko tržište kroz više od 220 prodavaonica i 29 Mlinar franšiza po Europi.

Preporučujemo

Lifestyle

GLAMI, jedinstvena modna tražilica koja se oslanja na umjetnu inteligenciju, u Hrvatskoj posluje iznad očekivanja i za svoje partnere uspijeva generirati narudžbe u vrijednosti...

Turizam

Kriza se odužila. Turizam je na koljenima, a s njime i oko 450 obiteljskih malih hotela koje očekuje još jedna neizvjesna sezona.

Lifestyle

Svi ljudi su više ili manje lijeni. Neki su ipak previše, i to se smatra ogromnom manom. Ali što ako to nije toliko loša...

Edukacija

Sigurno imate kolegice i kolege s kojima su odnosi sjajni i one s kojima vam odnosi nisu baš onakvi kakve priželjkujete.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.