Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Industrija

Mobilna aplikacija Košarica za Android mobilne uređaje

Sigurno ste se i vi barem jednom našli u situaciji da ste bili u potrazi za najboljom cijenom.

Sigurno ste se i vi barem jednom našli u situaciji da ste bili u potrazi za najboljom cijenom. Možda ste u trgovini i prošli pored nečeg što vam se svidjelo, ali niste bili sigurni je li to doista dobra ponuda.

Zato smo razvili aplikaciju Košarica koja vam omogućuje pregled akcijskih ponuda u svim većim trgovačkim lancima u Republici Hrvatskoj. Ne morate više pregledavati papirnate kataloge ili surfati različitim web stranicama, sve što vam treba je jedan klik daleko“, kažu nam iz tvrtke Smart Solutions Zadar.

Aplikacija Košarica prilagođena je vašim potrebama i omogućuje vam brzo i jednostavno pronalaženje onoga što vam treba te kreiranje liste za kupovinu po pojedinom trgovačkom lancu. Uz to imamo i praktični konverter valute koji će vam zasigurno biti koristan u narednim tjednima.

Možete pratiti i službeni Instagram profil @_kosarica_ gdje će vas obavijestiti o svim novim opcijama aplikacije čim budu dostupne.

Link za preuzimanje aplikacije putem Google Play trgovine je bit.ly/_kosarica_.

Aplikacija Košarica nastala je kao rezultat suradnje dvojice Zadrana – Luke Čirjaka koji je imao ideju krajem ljeta i zadarske tvrtke Smart Solutions koja je aplikaciju izradila. Trenutno je dostupna za Android mobilne uređaje, međutim u budućnosti će biti dostupna i za iOS uređaje, tako da će svi oni koji koriste iPhone i iPad moći uživati u njenim prednostima. Trenutno u aplikaciji možete vidjeti ponude iz sljedećih trgovina: Kaufland, Konzum, Studenac, NTL, Interspar, Spar, Boso, Lidl, Eurospin, Plodine, DM, Roto svijet pića. Uskoro ćemo nadopuniti i listu dostupnih ponuda trgovačkih lanaca. Cijene možete vidjeti izražene u eurima kao i u kunama kako bi se lakše prilagodili na novo iskazivanje istih.

Smart Solutions poznata je po svojim inovativnim i korisnički prijateljskim rješenjima, a aplikacija Košarica je još jedan dokaz njihovog kvalitetnog rada. Njihov cilj je olakšati kupovinu i uštedjeti vrijeme i novac korisnicima, a ova aplikacija je savršen alat za to. Ako ste i vi željni uštede prilikom kupovine i željeli biste imati sve akcijske ponude na jednom mjestu, preuzmite aplikaciju Košarica i uživajte u svim njenim prednostima.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.