Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Moderni uredi, 70 novih radnih mjesta i dobra zarada – budućnost rada u Osijeku

U Osijeku je u utorak svečano otvoren novi, veći i moderniji ured, što označava veliki korak naprijed u razvoju vodećeg komparatora na tržištu, ali i zapošljavanju u toj regiji.

Otvaranjem novog modernog ureda prilagođenog zaposlenicima vodeći hrvatski komparator osiguranja i telekomunikacija kompare.hr najavio je nova zapošljavanja, širenje usluga te podigao ljestvicu standarda kako bi pozivni centar trebao izgledati.

U Osijeku je u utorak svečano otvoren novi, veći i moderniji ured, što označava veliki korak naprijed u razvoju vodećeg komparatora na tržištu, ali i zapošljavanju u toj regiji.

Otvorenje je okupilo više od 100 entuzijastičnih zaposlenika i njihovih voditelja, uključujući timove iz Rijeke i Zagreba, a zaposlenike je na otvorenju umjesto klasičnih govora zabavljao splitski stand-up komičar Ivica Lazaneo, nakon čega su atmosferu dodatno zagrijali Slavonski trubači.

Novi ured prostire se na 750 četvornih metara na adresi Martina Divalta 18, smješten unutar tramvajske zone i svima dostupan biciklom, što je ujedno bilo presudno kod odabira nove lokacije. Broji 75 radnih mjesta, agenti u njemu rade u dvije smjene tako da je ukupan kapacitet novog ureda podržava 140 zaposlenih. Prostor je pažljivo oblikovan kako bi zadovoljio potrebe agenata i olakšao suradnju. Dodatne sobe za sastanke i poboljšanje zvučne izolacije stvorene su s ciljem poticanja kvalitetnog rada i komunikacije. Tu su i nova kuhinja i chill zona, osmišljeni za opuštanje i osvježenje zaposlenika.

“Kada smo prije 3 godine otvarali prvi ured u Osijeku san mi je bio da jednog dana imamo najmoderniji pozivni centar koji je ujedno i visoko funkcionalan. No nismo očekivali da ćemo ovako brzo rasti i širiti se. Naše prethodno iskustvo pokretanja pozivnih centara u Rijeci i Osijeku, praćenje potreba koje naši agenti imaju za vrijeme radnog vremena u kombinaciji s arhitektonskim prijedlozima Sanje iz A4 Studia taj san je pretvorio u stvarnost i malo je reći da sam ponosan!”, izjavio je na otvaranju Nikša Tomulić, osnivač i direktor kompare.hr.

Namjeravaju udvostručiti broj zaposlenih

Ove godine kompare.hr je postao je najveći zastupnik za osiguranja u Hrvatskoj. Nalaze se na prvom mjestu s 20 milijuna prihoda od zastupništva u osiguranju. Preko kompare.hr najviše se ugovara auto osiguranje, a firmi je cilj nastaviti rasti za minimalno 30% godišnje te proširiti svijest o postojanju komparatora gdje korisnici na jednom mjestu mogu usporediti ponude i ugovoriti uslugu. Naravno rastom posla dodatno će se zapošljavati ljudi, primarno u Osijeku i Rijeci.

Osijek je poznat po brojnim pozivnim centrima, ali u njima većinom rade studenti i to im je najčešće privremeni posao. Širenjem kompare.hr pozivnog centra otvara se prilika najboljim agentima da nastave raditi taj posao i nakon školovanja te odlično zarađivati.

“Već sada smo na više od 70 zaposlenika u Osijeku, a plan je taj broj udvostručiti u sljedeće dvije godine. Kompare.hr ima jasne planove za daljnje ulaganje, a proširenje ureda u Osijeku samo je jedan korak u tom smjeru. Povećanjem broja zaposlenih naši korisnici mogu očekivati još bolju uslugu te širenje palete proizvoda u skorijoj budućnosti” – naglasio je Tomulić.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.