Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

MojPosao donosi pregled atraktivnih oglasa

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta u Zagrebu i okolici.

Smart servis Horvat-Dubrava  bavi se popravcima samo Smart vozila. Njihovi djelatnici se konstantno obučavaju da prate trendove u automehanici. U servisu koriste najsuvremenije dijagnostičke uređaje i software, a trenutno su u potrazi za Automehaničarom (m/ž). Ako imaš srednju stručnu spremu, iskustvo u popravku vozila te s puno zalaganja i odgovornosti pristupaš svakom novom radnom zadatku, ovo je posao za tebe. Sve subote, nedjelje i blagdani su neradni, a nude plaću od 7 000 do 9 000 kuna. Na ovaj oglas se možeš javiti do 26. listopada.

DIZAJN I VIZUALIZACIJA traži Arhitekta – voditelja projekata (m/ž). Uz projektiranje, bit ćete odgovorni za planiranje i organizaciju poslovnih procesa, raspodjelu dnevnih i tjednih zadataka unutar tima te određivanje i praćenje rokova. Pratit ćete i kontrolirati kvalitetu projekata i predlagati optimizaciju poslovnih procesa. Redovno ćete voditi sastanke i komunicirati sa investitorima i izvođačima. Ako te ovaj oglas privukao, svoj životopis im možeš poslati do 3. studenog.

Društvo za psihološku pomoć (DPP) je nevladina i neprofitna organizacija aktivna od ožujka 1993., a sada su u potrazi za Savjetovateljem / Voditeljem projekata (m/ž). Potrebno je imati barem 5 godina iskustva, a ostale uvjete pogledajte u oglasu koji ostaje aktivan do 8. studenog.

Tabacco d.o.o. za svoj tim traži Skladištara (m/ž). Od kandidata očekuju da je odgovorna i pouzdana osoba koja će voditi brigu o urednosti i stanju u skladištu. Nude raznovrstan posao, kontinuirano stjecanje novih znanja, mogućnost učenja i napredovanja. Na ovaj oglas za posao u Zaprešiću se možeš prijaviti najkasnije do 27. listopada.

U Poliklinici Krhen svi zahvati obavljaju se u skladu s najsuvremenijim svjetskim standardima, a sve s namjerom pružanja najkvalitetnije usluge svojim pacijentima kako bi se za vrijeme dentalnog tretmana osjećali ugodno i sigurno, a tretman bio vrhunski. Sada su u potrazi za Medicinskom sestrom / medicinskim tehničarom za rad u stomatološkoj ambulanti i operativnoj Sali. Ako te ovaj oglas zainteresirao, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 27. listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Najtraženija zanimanja u prvih šest mjeseci bila su: konobar (barmen), prodavač (trgovac), skladištar, vozač, kuhar, radnik u proizvodnji te programer. 

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Financije

Ispitanici koji ne vjeruju da će dobiti 'blagdansku' nagradu, kao razlog njenog izostanka navode politiku tvrtke (60%) i loše poslovne rezultate (31%), 10% ispitanika navode neke...

Ljudski resursi

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.