MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu

ZVJERINJAK d.o.o. traži Djelatnik za šišanje friziranje i kupanje pasa – Groomer (m/ž) . Traže osobu za rad u maloprodaji Zvjerinjak, gdje je instaliran i odvojen samostalan salon za šišanje, friziranje i uređivanje pasa. Traži se iskustvo i znanje u šišanju, kupanju i uređivanju kućnih ljubimaca, a obavezno je iskustvo i znanje oblikovanja frizura raznim pasminama.  Nude rad u ugodnom okruženju, fiksnu plaću + proviziju po učinku. Početna plaća iznosi 6.000 kuna, a nudi se zaposlenje na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog radnog odnosa. Na ovaj oglas se moguće prijaviti do 7. kolovoza.

HALGI-PROM d.o.o. traži Serviser rashladnih uređaja – pripravnik (m/ž) . Traže osobu za servisno održavanje, popravak i ugradnju rashladnih uređaja. Osoba mora imati srednju stručnu spremu elektro ili strojarskog smjera, vozačku dozvolu B kategorije te poznavati osnovno engleski jezik. Nude zaposlenje na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog radnog odnosa. Na ovaj oglas se možete javiti do 6. kolovoza.

D.A.J.M. – MONT d.o.o.  je tvrtka koja posluje od 1994. godine, a bavi se izradom instalacija centralnog grijanja i vodovoda. Traže Monter centralnog grijanja – vodoinstalater (m/ž). Osoba bi se bavila izradom i montažom instalacija centralnog grijanja i vodovoda. Potrebno je imati pet godina radnog iskustva i vozačku dozvolu B kategorije. Nude stalni radni odnos i plaću u iznosu od 5.000 – 8.000 kuna. Isto tako podržavaju i zapošljavanje umirovljenika. Prijaviti se možete do 5. kolovoza.

VALOTO-PROM d.o.o. je poduzeće osnovano 1994. godine i osnovna djelatnost je izvođenje elektroinstalacijskih radova, veleprodaja i maloprodaja elektro materijala. Traže osobu Elektroinstalater-elektricar (m/ž).  Osoba bi izrađivala elektroinstalacije jake i slabe struje te gromobranske instalacije. Traže društvenu i komunikativnu osobu koja je samostalna u radu i želi raditi, koja je spremna na učenje i stjecanje novih znanja. Potrebne 2-3 godine radnog iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Nude mogućnost stalnog zaposlenja, mogućnost napredovanja, službeni mobitel te službeno vozilo te plaću od 5.000 – 7.000 kuna. Oglas je aktivan do 12. kolovoza.

AMICUS PRODUKT d.o.o. traži osobu Monter – (m/ž) za montažu aluminijskih i staklenih fasada i stolarije. Radovi se izvode na području Austrije i Njemačke. Poželjno radno iskustvo te znanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Nudi se osiguran smještaj i prijevoz na teret poslodavca te mogućnost napredovanja u vodeće montere. Nudi se stalni radni odnos i plaća u iznosu od 2.000 do 3.000 eura. Na oglas se možete javiti do 8. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!
Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Podijeli

Odgovori

Top