MojTele2 iOS aplikacija dostupna i u Apple storeu

Kolika je potrošnja mobilnih usluga, kada istječe ugovorna obveza i koliki su iznosi računa? Zašto bi se postavljala ovakva pitanja kad se sve odmah može saznati putem MojTele2 online usluge.

MojTele2  je odnedavno uz postojeću aplikaciju za Android mobitele dostupan i za download u Apple storeu svim Tele2 privatnim i poslovnim korisnicima te korisnicima bonova.

Zahvaljujući MojTele2 moguće je brzo i jednostavno pratiti svoju trenutnu potrošnju, provjeriti koliko vam je minuta, poruka ili MB preostalo unutar tarife ili dodatnog paketa ili pak kupovati bonove sebi ili nekom drugom.

Dostupne su i opcije za promjenu tarife, linkovi na internet bankarstvo te modul za aktivaciju e-računa. Korisnici koji ne žele dobivati papirnate Tele2 račune od sada mogu putem aplikacije aktivirati opciju e-račun gdje se nalaze svi računi za posljednjih 12 mjeseci koje mogu pregledavati i preuzimati u pdf formatu. Tele2 dodatno šalje obavijesti putem e-maila ili SMS poruke o svakom novom pristiglom računu

Prilikom korištenja aplikacije MojTele2 ne troši se podatkovni promet, ako su korisnici spojeni na Tele2 mrežu u Hrvatskoj, kako bi svi korisnici mogli bezbrižno i bez ograničenja koristiti MojTele2 aplikaciju.

Podijeli

Odgovori

Top