Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Na 10. izdanju utrke Wings For Life prikupljeno 5,8 milijuna eura za istraživanje liječenja ozljeda leđne moždine

Wings For Life neprofitna je zaklada koja podupire istraživače projekte i kliničke studije diljem svijeta s ciljem pronalaska lijeka za ozlijede leđne moždine.

Utrka Wings For Life prošle je nedjelje imala svoje 10. globalno izdanje s rekordnim brojem sudionika (206.728) iz čak 192 države. Trka se održala u 165 različitih država diljem svijeta.

TP Vision je ponosni globalni partner za slušalice ovog hvalevrijednog sportskog događanja, a mnogobrojni zaposlenici tvrtke diljem svijeta aktivno su sudjelovali u utrci. Naime, više od 500 zaposlenika TPV-a i 50 sudionika iz partnerskih tvrtki pridružilo se aktivnom trčanju na 10. izdanju utrke. Sportske slušalice tvrtke Philips bile su omiljeni dodatak brojnim trkačima.

Wings For Life neprofitna je zaklada koja podupire istraživače projekte i kliničke studije diljem svijeta s ciljem pronalaska lijeka za ozlijede leđne moždine. Događaj Wings For Life održava se svake godine od 2014. a stotine tisuće ljudi trče diljem svijeta za one koji to ne mogu.

Ovogodišnji sudionici pretrčali su impresivnih 1.573.221 kilometara prije nego ih je presretačko vozilo (pokretna ciljna linija) sustiglo. Svi rezultati su dostupni na www.wingsforlifeworldrun.com.

Nacionalni timovi TP Visiona pomogli su organizirati lokalne događanje na kojima su sudionici trčali. Fizičke utrke održale su se u Miamiju, Parizu, Rotterdamu, Sao Paulu i brojnim drugim lokacijama među kojima je i Zadar. Kao globalni partner utrke, TP Vision je mnogim sudionicima ustupio Philips Sport slušalice za vrijeme trajanja utrke.

Komentirajući događaj, Kostas Vouzas, izvršni direktor TP Visiona (Philips TV & Sound) za tržišta Europe i Amerike, izjavio je: „Još jednom čestitam cijelom Wings For Life timu i svim brojnim sudionicima na stvaranu tako uspješnog, ugodnog i dobro posjećenog događanja. Fantastično je i što naše Philips sportke slušalice mogu imati aktivnu ulogu u hvalevrijednome cilju i jako sam ponosan što smo imali veliki broj zaposlenika TPV-a koji su bili aktivni sudionici utrke.“


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.