Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Na Jadranu 7% više turista tijekom uskršnjih blagdana

Tijekom uskršnjih blagdana ostvaren je porast broja posjetitelja od 7% u odnosu na do danas rekordnu proteklu godinu.

Hrvatsku je tijekom uskršnjih blagdana posjetilo 7% više turista nego je to bio slučaj prošle godine kada su ostvareni rekordni rezultati posjećenosti.

Ostvareni prodajni pokazatelji ukazuju kako smo ostarili rekordnu prodaju aranžmana tijekom uskršnjih blagdana na razini posjetitelja u jedinicama luksuznog smještaja“, ističe Josip Stulić iz Awaze-a, tvrtke u sklopu koje posluju tri vodeće domaće agencije za najam luksuznog smještaja – Croatia Luxury Rent, My Istria i Istria Home. „Ostvareni prodajni rezultati su više nego odlični i očekujemo da će se nastaviti i  tijekom prvomajskih blagdana. Svi pokazatelji idu tome u prilog“.

Trenutna prodajna ostvarenja ukazuju na podatak kako je ukupan broj prodanih rezervacija za čak 32% veći u odnosu na prvi kvartal protekle godine. Navedeni pokazatelji pokazuju kako je najviše noćenja za blagdane ostvareno u Istri i na Kvarneru s prosječnim porastom od 4%.

Slijede Zadarska i Splitsko-dalmatinska županija s porastom od 13%, te Dubrovačko- Neretvanska i Šibensko-kninska županija s rastom od 8%.

Tijekom uskršnjih blagdana najviše posjeta zabilježili su gradovi Poreč i Rovinj, slijede Dubrovnik, Zadar, Šibenik i Split.

Daleko najveći broj posjetitelja stigao je iz Njemačke, zatim Italije, i Austrije, slijede domaći posjetitelji, te posjetitelji s tržišta Slovenije, Francuske, Češke, Srbije i Mađarske.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.