Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Na otvorenju McDonald’sa u Sarajevu jeli su se – ćevapi!

Zemlja najboljih ćevapa na svijetu dobila je u utorak svoj prvi McDonald’s. U utorak na večer u Sarajevu je otvoren najpoznatiji svjetski restoran brze prehrane, a Bosanci su mu pripremili posebnu dobrodošlicu, u svom stilu.

Zemlja najboljih ćevapa na svijetu dobila je u utorak svoj prvi McDonald's. U utorak na večer u Sarajevu je otvoren najpoznatiji svjetski restoran brze prehrane, a Bosanci su mu pripremili posebnu dobrodošlicu, u svom stilu.

Jedna od najpoznatijih ćevabdžinica, Mrkva s Baščaršije, na poseban je način poželjela dobrodošlicu novom restoranu i mogućoj konkurenciji.

Zaposlenici, ali i VIP uzvanici na otvaranju prvog McDonald’sa ostali su iznenađeni ugledavši ćevape. Iz Mrkve poručuju kako tradicija i običaji njihove zemlje nalažu da novog ‘komšiju’ treba posjetiti i odnijeti mu poklon. Tako je Mrkva i u McDonald’s barem na trenutak progurala svoje ćevape, ali i odradila odličan marketinški posao, jer o toj ćevabdžinici sada pišu bosanskohercegovački mediji, poput vodećeg portala Sarajevo-x.com.

Vlasnik ćevabdžinice Mrkva ispričao je medijima kako u McDonald’su ne vidi konkurenciju te je opisao kako je izgledala dostava ćevapa u McDonald’s. Dostavljač je stigao u Titovu ulicu, parkirao ispred McDonald’sa u kojem je trajalo svečano otvorenje te je iznio oval s preko 200 ćevapa. U početku su ga svi gledali začuđeno, no kada su shvatili o čemu je riječ čin su ocijenili simpatičnim.


Napisao

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.