Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Na uloženih 180 dolara ostvario profit od 3.264 dolara

Prijavite se i uzmite 50€ za trgovanje!

Na uloženih 180 dolara ostvario profit od 3.264 dolara

Mladen Todorović iz Bijeljine (BiH), pored obiteljskog restorana koji vodi, ima i dodatni izvor prihoda. Zaradu ostvaruje od doma, sa svog laptopa i mobilnog telefona, trgujući na svjetskoj burzi preko interneta.

“Za trgovanje na svjetskoj burzi i FXLider sam doznao preko interneta. Prvo sam na njihovu sajtu otvorio demoračun za vježbanje i trgovao nekoliko dana. Poslje toga sam otvorio realni račun, investirao svoj novac i vrlo brzo počeo zarađivati”, kaže Todorović.

Za samo dva dana, Mladen Todorović je na uloženih 180 dolara ostvario profit od 3.264 dolara, trgujući ruskom rubljom na svjetskoj burzi.

“U globalu sam do sada zaradio oko 4000 dolara, a najviše sam zaradio na rublji. Najviše trgujem eurom u odnosu na dolar, zlatom i naftom. Međutim, od FXLider-a sam dobio informaciju da bi se nešto moglo dogodi s ruskom rubljom zbog kolapsa na njihovu tržištu. Iskoristio sam tu informaciju i nakon manje od dva dana trgovanja, zaradio sam 3264 dolara na uloženih 180 dolara”, kažeTodorović.

Svim čitateljima portala profitiraj.hr koji se žele okušati u trgovanju na svjetskoj burzi, FXLider daruje 50 € namijenjenih za trgovanje na jedinoj burzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu, ali i kada cijene padaju.

Prijavite se ovde i uzmite 50€ za trgovanje 

FXLider ima ekskluzivnu suradnju s FortradeLimited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od FCA (FinancialConductAuthority) pod licencijom broj 609970. Pored dolje navedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za izvršenje transakcije bilo kojim financijskim instrumentom. Društvo Fortrade ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti načinjena od ovih komentara ili za posljedice koje proizilaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti jamstva za točnost i potpunost informacija.

U skladu s tim svaka osoba postupa u tom smislu u potpunosti na vlastiti rizik. Svako omogućeno istraživanje, ne uzima u obzir specifične investicijske ciljeve, financijsku situaciju i potrebe određene osobe koja ga može primiti. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtjevima, osmišljeno da promovira nezavisnost investicijskog istraživanja kao takvog.

SPONZORIRANI ČLANAK

 

Pročitajte još:

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Novosti

"Ono što je bio naš uvjet za bilo kakvu daljnju suradnju s Aluminijem je isporuka sirovine za TLM i sva povezana društva. Tu je...

Novosti

Francuski lanac trgovina za uređenje vrta i doma je za sada odlazak najavio samo na svojoj Facebook stranici. Zatvaranje prodajnih centara u zagrebačkim Sesvetama,...

Novosti

Rast cijena na Wall Streetu treći tjedan zaredom zahvaljuje se solidnim kvartalnim poslovnim rezultatima kompanija. Solidni rezultati kompanija potiču ulagače. No, kako se sezona...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.