Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Na WinDaysima prikupljeno 25.000 kn za Centar inkluzivne potpore IDEM

Humanitarna akcija

U Umagu, na Središnjoj svečanosti jubilarne konferencije WinDays15, Nina Baras, direktorica konferencije WinDays15 uručila je Jadranki Brkljačić,  predstavnici Centra inkluzivne potpore IDEM ček u iznosu od 25.000 kn.

WinDaysi svake godine, uz zanimljiv i raznolik program Business i Technology konferencije, imaju i humanitarni karakter. U humanitarnoj akciji uz Microsoft i sponzore, sudjelovali su i posjetitelji konferencije koji su mogli donirati sredstva u humanitarnom kutku. Humanitarnoj akciji ove godine pridružila se i voditeljica Iva Šulentić koja je moderirala predavanja kroz četiri dana WinDays15 konferencije.

Korisnik ovogodišnje humanitarne akcije je Centar inkluzivne potpore IDEM čiji su projekti usmjereni na uključivanje djece s teškoćama u redovni sustav odgoja i obrazovanja. U radu udruge IDEM sudjeluju stručnjaci s područja edukacijske rehabilitacije, psihologije, medicine i pedagogije, učitelji osnovnih škola, srednjoškolski nastavnici i roditelji. Prikupljena sredstva iskoristit će za financiranje pomoći u učenju. Cilj programa je podići razinu školske uspješnosti i primjerene socijalne uključenosti učenika s teškoćama u razvoju i učenika nižeg socio-ekonomskog statusa. Kada poboljšaju svoj školski uspjeh i aktivno sudjeluju u aktivnostima s vršnjacima, djeca uključena u program jačaju svoje socijalne vještine i samopouzdanje.

„Humanitarno djelovanje sastavni je dio WinDaysa. Moram priznati kako mi je iznimno drago da smo ove godine prikupljali novac upravo za udrugu IDEM, jer je edukacija jedna od glavnih misija Microsofta. Nadam se da će naša donacija pomoći udruzi u njihovom djelovanju te im omogućiti da djeci pomognu pri usvajanju novih znanja.“, izjavila je Nina Baras, direktorica WinDays15 konferencije.

***

Microsoft – Osnovan 1975. godine, Microsoft (Nasdaq „MSFT“) danas je vodeća svjetska kompanija u proizvodnji softvera, uslugama i rješenjima koja pomažu pojedincima i tvrtkama da u potpunosti ostvare svoje potencijale. Za više informacija o Microsoftu, posjetite Web stranice http://www.microsoft.com/croatia ili http://www.microsoft.com/presspass/

Pročitajte još:

Novosti

Male i srednje tvrtke okosnica su hrvatskog gospodarstva i čine 99,7% ukupnog broja tvrtki.

Edukacija

Koristeći podatke s LinkedIna i Burning Glass Institutea, Microsoft je analizirao oglase za poslove da detektira šest poslova za kojima postoji najveća potražnja.

Poduzeća

Span posjeduje 17 Microsoftovih kompetencija, od kojih su sve zlatne, a upravo su zlatne kompetencije ključni preduvjet za stjecanje Microsoft naprednih specijalizacija.

Lifestyle

Očekivanja zaposlenika viša su no ikada. Žele fleksibilnost i vrijeme provedeno licem u lice s kolegama i poduzimaju promjene u karijeri stavljajući osobne ciljeve...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.