Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Nagrada za izvrsnost Euromoney 2021. ide u PBZ

Nagrade za izvrsnost Euromoney dodjeljuju se širom svijeta financijskim institucijama koje svojim klijentima pružaju najvišu razinu usluge, inovacija i stručnosti.

Nagradu za izvrsnost Euromoney 2021. (The Euromoney Awards for Excellence 2021) dobila je Privredna banka Zagreb (PBZ), članica Intesa Sanpaolo Grupe za najbolju banku u Hrvatskoj. Nagrade za izvrsnost Euromoney dodjeljuju se širom svijeta financijskim institucijama koje svojim klijentima pružaju najvišu razinu usluge, inovacija i stručnosti. Za ovu je nagradu u obzir uzet širok raspon kvalitativnih i kvantitativnih kriterija i smatra se najprestižnijom nagradom u bankarskoj industriji.

 “Iznimno sam ponosan na ovu međunarodnu nagradu kojom je  nagrađena izvrsnost cijelog tima PBZ grupe. Ljudi su naša najveća vrijednost i snaga, a činjenica da smo nagrađeni za rezultate koje smo ostvarili u izrazito teškim okolnostima, tijekom godine koju su obilježili pandemija i snažni potresi u našoj zemlji, ovu nagradu čine još vrjednijom. Ovom prigodom želio bih zahvaliti na doprinosu svim zaposlenicima PBZ grupe ali također i svim našim klijentima zbog kojih kontinuirano nastojimo biti još bolji“, izjavio je Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a.

Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ

Nagrade za izvrsnost Euromoney utemeljene su 1992. godine i bile su prve takve vrste u globalnoj bankarskoj industriji. Ove godine Euromoney je zaprimio rekordan broj prijava od banaka u regionalnom programu i programu nagrađivanja zemalja koji pokriva više od 50 regionalnih nagrada i nagrada za najbolju banku u 100 zemalja. 

Za više informacija posjetite: https://www.euromoney.com/

Pročitajte još:

DOP

Zahvaljujući donaciji Dom je nabavio dva osobna vozila koja će omogućiti sigurniji prijevoz i kvalitetniji život njegovih korisnika.

DOP

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, omogućila je kupnju suvremenog UZV color doppler uređaja s dvije sonde za Kliniku za pedijatriju KBC-a Sestre milosrdnice...

Novosti

PBZ grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, donirala je 7,8 milijuna kuna kako bi pomogla stradalima i sanaciji posljedica razornog potresa, koji je pogodio Sisačko-moslavačku...

DOP

Grupa je do sada prikupila više od 22 milijuna kuna te, uključujući i ovu najnoviju, ukupno realizirala 52 donacije, uključujući dječje bolnice i pedijatrijske...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.