Nagrađena poduzeća koja su najviše sudjelovala u studentskom životu

Nagrađena poduzeća koja su najviše sudjelovala u studentskom životu

Na svečanoj ceremoniji održanoj 13. ožujka 2014. u Hypo centru, dodijeljene su nagrade Zlatni indeks 2013 poduzećima koja su najviše sudjelovala u studentskom životu u 2013. godini.

Cilj projekta Zlatni indeks je podizanje razine obrazovanja u Republici Hrvatskoj povezivanjem akademske zajednice i poslovnog svijeta te poticanje sudjelovanja što većeg broja poduzeća u studentskom životu investiranjem u obrazovanje.

Ovogodišnji projekt uspio je ostvariti svoj dugoročni cilj, a to je nacionalna razina dodjele nagrada. Također, ostvaren je rekordan broj prijava, tako da je čak 50 poduzeća bilo u utrci za ovu prestižnu nagradu.

Studenti su dodijelili ukupno 12 nagrada u 6 kategorija te 3 posebne nagrade žirija. Odluku o dobitnicima donijelo je Povjerenstvo kojeg su sačinjavali predstavnici svih javnih sveučilišta u Republici Hrvatskoj. Nagrada za svaku kategoriju dodjeljivala se posebno za velika, a posebno za srednja i mala poduzeća.

Za ulaganje u studentske udruge u 2013. godini nagrađeni su INA – industrija nafte d.d. i Infobip d.o.o., dok su se u kategoriji stipendija najviše iskazali OTP banka d.d. i Cotrugli d.o.o. Dobitnici u kategoriji organiziranja projekata na kojima sudjeluju studenti su Styria Hrvatska i Innovatio Proficit, a u kategoriji sudjelovanja na projektima u organizaciji studenata ponovno INA – industrija nafte d.d. i Infobip d.o.o.. Nagrade u kategoriji Praksa otišle su u ruke tvrtke Styria Hrvatska i iSTUDIO.

Ove godine su odluku o pobjedniku u kategoriji Najbolji imidž donosili studenti sa 10 najvećih fakulteta u cijeloj Republici Hrvatskoj. Prema istraživanju tvrtke Hendal, partnera projekta, poduzeća koja uživaju titulu Najboljeg imidža među studentima su Zagrebačka banka d.d. i L’Oreal Adria.

Posebne nagrade žirija na svečanosti su dodijeljene poduzećima Imago reklamna agencija d.o.o., Pliva Hrvatska i Adris grupa d.d., dok su Grand Prix za velika javna/ mješovita/privatna poduzeća osvojili INA – Industrija nafte d.d. i Styria Hrvatska. Tvrtka Infobip d.o.o. osvojila je Grand Prix za mala i srednja poduzeća.

 

Podijeli

Odgovori

Top