Najava konferencije: “Hrvatska – mjesto za inovacije i pametne investicije“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, organizira 30. listopada 2019. u Zagrebu međunarodnu B2B konferenciju na visokoj.

Cilj konferencije je omogućiti povezivanje inovativnih tvrtki iz Republike Hrvatske, koje su zainteresirane za pronalazak investitora ili partnera, s investitorima i partnerima koji traže prilike za suradnju u daljnjem razvoju inovativnih projekata, proizvoda i usluga te s investitorima koji traže priliku za ulaganja u Republici Hrvatskoj.

Sudionici konferencije, između ostalih, su ministar gospodarstva poduzetništva i obrta, g. Darko Horvat, ministrica znanosti i obrazovanja,  prof. dr. sc. Blaženka Divjak, predsjednik Hrvatske gospodarske komore dr.sc.. Luka Burilović, kao i mnogi drugi uvaženi predstavnici poslovne i akademske zajednice te stručnjaci iz Republike Hrvatske i inozemstva.

Zašto sudjelovati?

Za sudionike konferencije to je jedinstvena prilika prisustvovati predstavljanju najperspektivnijih i najinovativnijih projekata i projektnih ideja iz različitih područja kao što su  energija i održivi okoliš, sigurnost, promet i mobilnost, hrana i bioekonomija, zdravlje i kvaliteta života i drugih.

Konferencija će omogućiti tvrtkama u Republici Hrvatskoj, od startupa, malih i srednjih poduzeća do velikih tvrtki, predstavljanje njihova inovativnoga potencijala te povezivanje s potencijalnim investitorima kroz „Pitching“ i kroz B2B susrete. Konferencija će, također, biti prigoda za predstavljanje aktivnosti koje je provela Vlada Republike Hrvatske u cilju uspostave dugoročno održivog nacionalnog inovacijskog ekosustava.

Više informacija o samoj konferenciji dostupno je na web stranici https://b2bconference.cronis.eu.

Podijeli

Odgovori

Top