Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Najbogatija žena svijeta zaplovila glumačkim vodama

Slavna novinarka i voditeljica koja se od siromaštva uspela do nezamislivog bogatstva na trenutak je napustila svoju voditeljsku fotelju, na kojoj ponosno sjedi već 30 godina, i još jednom zaplovila glumačkim vodama.

Slavna novinarka i voditeljica koja se od siromaštva uspela do nezamislivog bogatstva na trenutak je napustila svoju voditeljsku fotelju, na kojoj ponosno sjedi već 30 godina, i još jednom zaplovila glumačkim vodama.

Iako filmom ‘Batler’ dominiraju brojne zvijezde iz svijeta showbiza, poput oskarovaca Foresta Whitakera, Cube Goodinga-Jr-a, Robina Williamsa, Mariah Carey i Lennyja Kravitza, ipak je najzvučnije ime filma jedna od najbogatijih žena svijeta, Oprah Winfrey. Ovo nije prvi put za poznatu voditeljicu gledamo na velikom platnu. Naime, Oprah je još prije zamijećena u filmu Stevena Spielberga ‘Boja purpura’ iz 1985., za koju je čak bila nominirana i za prestižnu nagradu Oscar.

Sad se ulogom problematične supruge glavnog junaka u filmu ‘Batler’ vratila i to na velika vrata. Osvojivši srce publike i kritičara koji hvale njezinu sjajnu ulogu žene, Oprah je i više no uspješno utjelovila ženu koja je svoje ambicije žrtvovala radi dobrobiti obitelji.

‘Ja sam učenica svoje povijesti, afroameričke povijesti. Vjerujem da jedino kada znate tko ste možete ići naprijed uz ne samo vlastitu, nego i uz pomoć snage vlastitih predaka. ‘Batler‘ je ispričan na zabavan način koji omogućava i drugima da shvate i osjete djelić naše povijesti! Kada nas u filmu vidite kako stojimo na autobusnoj stanici i ispraćamo sina na fakultet, to je nešto univerzalno, univerzalno za svakog roditelja bez obzira na rasu i ekonomsku pozadinu, trenutak kada puštaš vlastito dijete. Htjela sam oživjeti taj duh jedne žene, jedne Afroamerikanke koja stoji uz svog čovjeka i pomalo zanemaruje svoje vlastite snove. Dosta sam razmišljala o tome kako je bilo biti Gloria, kako je bilo biti žena tih 50-ih i 60-ih prošlog stoljeća. A sam glavni junak ne bi bio potpun bez njene podrške. Redatelj Lee Daniels traži istinu. Radila sam s njim na filmu ‘Precious’ pa sam htjela ponovnu suradnju. Suprotno onome kako me ljudi doživljavaju ja nisam nikakav control freak. Živjela sam u to doba pa definitivno imam svoje mišljenje.’, naglašava Oprah Winfrey.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.