Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Najbolje od hrvatske gastronomije za razvoj turističke ponude

Aminess hoteli i kampovi i ove godine okupljaju najveća imena hrvatske gastronomije kao dio svog edukativnog projekta Aminess Gourmet Lab.

Aminess hoteli i kampovi i ove godine okupljaju najveća imena hrvatske gastronomije kao dio svog edukativnog projekta Aminess Gourmet Lab. U svom petom izdanju, ovaj interni projekt će svojim polaznicima ponuditi niz edukativnih radionica sa prilikom za dodatno usavršavanje mladih kuhara, barmena i sommeliera.

Aminess kao jedinstveni brend na tržištu je posebno ponosan na ovaj projekt koji odražava interne vrijednosti grupacije, a kroz čiji je rad educirana generacija gastronomskih i turističkih djelatnika koji su svojom stručnošću i znanjem tisućama turista iz cijeloga svijeta pružili jedinstveno Aminess iskustvo.

U razdoblju od kraja siječnja do sredine ožujka, novigradski Aminess Maestral Hotel i Aminess Maravea Camping Resort će ugostiti edukativne radionice i to pod vodstvom renomiranih chefova kuhinje od kojih je svaki zadužen za određeno područje gastronomske ponude. Tako će chef David Skoko polaznicima približiti svoju tehniku i recepte za pripremu plave ribe, dok je za hladna predjela i bijelu ribu nadležan chef Hrvoje Zirojević. Demonstraciju pripreme mesa će održati Branimir Galović, a jedan od najboljih mladih chefova Hrvatske Matija Bogdan će polaznike upoznati sa pripremom najzahtjevnijih jela kroz tečaj fine dininga. Naš poznati chef Melkior Bašić će objasniti organizaciju i pripremu kvalitetnog bife stola, Robert Perić će polaznike poučiti o pripremi ukusnih rižota i tjestenina,  dok delikatnu pripremu sushija predaje Saša Pribičević. Kulinarski dio upotpunjuje pizza majstor i edukator Davor Milić iz Lareto Food-a,  koji će polaznike uputiti u tajne pripreme izvorne napolitanske pizze.

Osim vrhunskih kulinarskih radionica, edukaciju sommeliera će održati pripadnici Hrvatskog Sommelier Kluba, važnost barmena kao animatora uz pripremu osvježavajućih koktela će naglasiti Andrej Malić, dok je priprema kave područje stručnjaka iz Francka. Cjelokupni program projekta upotpunit će Suzana Kvesić i profesionalni djelatnici Higis-a kao specijalisti za pripremu slastica.  

Aminess grupacija kao jedna od perjanica turističke ponude ovim projektom daje svoj doprinos ispunjenju vlastite vizije o razvoju hrvatskog turizma koji se temelji na kvalitetnom odnosu sa stručnim i motiviranim zaposlenicima.

Pročitajte još:

Predstavljamo

Šestu godinu zaredom goste očekuju prezentacije odličnih govornika, sommeliera, chefova i ugostitelja.

Ljudski resursi

Isplata nagrade tako očekuje stalne zaposlenike, stalne sezonske radnike i ostale sezonske zaposlenike u svim Aminessovim objektima diljem obale.

Turizam

Osim spomenutih hotela na Korčuli i Pelješcu Aminess u svom portfelju posjeduje hotele i kampove visoke kategorije u Novigradu u Istri.

Turizam

Zbog čega je ovog proljeća Brodsko-posavska županija hit za putoholičare, otkriva Ružica Vidaković, direktorica županijske turističke zajednice.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.