Najbolje stranice za kupnju internetom

Najbolje stranice za kupnju internetom

Jedna od najpoznatijih web destinacija za kupovinu odjeće i modnih dodataka je Asos gdje trenutno traje popust i do 70 posto. Asos.com odličan je izbor za obnovu garderobe jer ima svoju modnu liniju, ali i mnogo drugih brendova. Tako u njegovom bogatom asortimanu možete kupiti dizajnerske komade u pola cijene, ali i no name krpice koje će se uklopiti u vaš stil oblačenja. Na njemu možete vidjeti što nudi britanska marka Orla Kiely ili pak dobiti uvid u minimalističku kolekciju Won Hundreda – skandinavskog brenda s upečatljivim detaljima.

Kupovinu iz vlastita doma možete napraviti i putem stranice River Islanda, a za kupljeni komad ćete morati čekati samo 10 dana. Na rasprodaji ima dosta različitih odjevnih predmeta i modnih dodataka, pa tako uske denver plave hlače umjesto 40 eura možete kupiti za 17 eura.

eBay je možda najpopularnija stranica za online kupovinu, no važno je napomenuti da odjeća kupljena preko njega uglavnom dolazi iz Kine pa je potrebno malo duže čekati. Međutim, nitko ne može umanjiti vrijednost njegovog bogatog asortimana i vrlo povoljnih cijena, zbog čega se čekanje višestruko isplati.

boohoo.com je još jedna stranica koja nudi sve što vam srce može poželjeti, barem kad je riječ o odjeći. Rok dostave proizvoda za Europu je 7 radnih dana pa tako na svoj paket nećete trebati dugo čekati. U jednom paketu možete naručiti i do 10 predmeta, što se isplati jer je poštarina 7 funti.

Podijeli

Odgovori

Top