Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Najčešće novogodišnje poslovne odluke!

Dok zaposlenici najčešće odlučuju prestati pušiti, jesti zdravije i posvetiti više vremena obitelji, šefovi se u koštac bacaju s nešto drugačijim planovima i novogodišnjim odlukama.

Dok zaposlenici najčešće odlučuju prestati pušiti, jesti zdravije i posvetiti više vremena obitelji, šefovi se u koštac bacaju s nešto drugačijim planovima i novogodišnjim odlukama.

Donosimo vam najčešće  poslovne novogodišnje odluke:

Nove akvizicije

Uspješne akvizicije dovode do pristupa potpuno novoj bazi klijenata i dodatnom tržišnom udjelu. Jeste li upoznati s planovima konkurencije? Ovo bi mogla biti prava prilika za stvaranje novih poslovnih dogovora.

Povećati online prisutnost

Bilo da je riječ o velikoj korporaciji ili malom poduzeću, online prisutnost i velik broj virtualnih fanova postali su neophodni. Razmislite činite li dovoljno kako biste poslovanje proširili na internet.

Geografska ekspanzija

Širenje na nove lokacije učestala je strategija rasta koja zahtijeva pažljivu evaluaciju vašeg vremena i sposobnosti. Uvođenje franšiza jedan je od poslovnih modela kojim biste mogli postići željeni rast.

Nove proizvodne linije

Razmislite o novim proizvodima koji bi mogli biti zanimljivi vašim postojećim kupcima. Ukoliko je vaše poslovanje orijentirano na pružanje usluga, pokušajte uvesti nove koje će dodatno ojačati vašu vrijednost.

Pročitajte još:

Novosti

Što sve ljudi žele promijeniti ulaskom u novu kalendarsku godinu?

Lifestyle

Pred sam kraj svake godine donosimo (ponovno i iznova ) novogodišnje odluke, ali i razmišljamo koje smo prošlogodišnje uopće ostvarili.

Novosti

Koje važne novogodišnje odluke građani donose te jesu li im se ostvarile želje u prošloj godini, istražio je MojPosao na 180 ispitanika.

Novosti

Mnogi početak kalendarske godine doživljavaju kao vrijeme za ‘novi početak’. Koje važne novogodišnje odluke građani donose te jesu li im se ostvarile želje u...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.