Najmodernije tehnologije za inženjerstvo u Zagrebu 11.10. na 3DEXPERIENCE forumu

11.10.2017. u Zagrebu, u Kraš Auditoriumu tvrtke CADCAM Grupa i Dassault Systemes predstavljaju najmodernije tehnologije koje 4. Industrijska revolucija donosi u svijet inženjerstva, 3D konstruiranja, modeliranja, robotike, proizvodnje, simulacija i optimizacije proizvoda. Pripremljene su demonstracije uživo i zanimljiva predavanja o programskim rješenjima, iskustvo korisnika i praktični primjeri iz prakse. Stručna predavanja i radionice održavaju domaći i inozemni predavači s bogatim iskustvom iz struke.

Osim toga, sve sudionike očekuje i playground sa superbrzim električnim automobilom Rimac Concept One i električnim biciklom Greyp. Ekskluzivno će se predstaviti i primjena tehnologije virtualne stvarnosti kako bi sudionici virtualno pogledali unutrašnjost najsloženijih sklopova na 3DEXPERIENCE platformi. Moći će se upoznati i humanoidnog robota Poppy koji predstavlja spoj projektiranja, mehatronike, virtualne stvarnosti i 3D printanja. Vrijeme osigurano za playground i druženje omogućuje razmjenu ideja i povezivanje s potencijalnim partnerima.

Događanje je namijenjeno svima koji žele unaprijediti svoje poslovne procese, potražiti odgovor na pitanja koja nameću novi trendovi u inženjerstvu, konstruiranju, optimizaciji proizvoda i proizvodnji. Također, svima koji žele objediniti proizvodne i poslovne procese te povezati inženjere, projektante, dizajnere, menadžere, marketing, prodaju te druge odjele i lokacije u integrirano kolaborativno okruženje.

Prijave za sudjelovanje na forumu otvorene su do 10. listopada na: http://www.cadcam-group.eu/hr/3dexperience-forum-2017-zagreb

Podijeli

Odgovori

Top