Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Najviše plaće u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

poslovi u turizmu

Prosječna plaća u turizmu za 2014. iznosila je 4.345 kuna. U odnosu na prosječnu plaću, plaće u turizmu u  Dubrovačko-neretvanskoj županiji više su za 16%. Slijede plaće u Istarskoj županiji u kojima je plaća 8% viša od prosječne te Splitsko-dalmatinskoj u kojoj su plaće za 6% više od prosjeka u turizmu.

Što se tiče prosječne plaće za zanimanja u turizmu u gradu Zagrebu, one su 2% niže od prosječnih plaća u turizmu.

Prijavite se za stalni ili sezonski posao u turizmu:

  • Traži se samostalni kuhar sa iskustvom za sezonski rad u restoranu ‘Konoba Bepo’. Prijavite se putem linka najkasnije do 20.ožujka.
  • Resort na području Šibenika ima potrebu za F&B managerom. Od kandidata se očekuje napredno poznavanje engleskog jezika i petogodišnje iskustvo u poslu.
  • Zapošljava se osoba za komunikaciju sa turističkim agentima u inozemstvu i promocijske aktivnosti, u stalni radni odnos. Prijavu možete izvršiti
  • Ukoliko imate najmanje 3 godine iskustva na poziciji IT managera i želite napredovati u dinamičnoj grupaciji, prijavite se za posao na linku.
  • Milenij hoteli u Opatiji zapošljavaju voditelja slastičarne. Poslodavac omogućuje smještaj i stručnu izobrazbu s domaćim i inozemnim stručnjacima.
  • Uspješan Importanne Resort u Dubrovniku zapošljava HR koordinatora i pravnika. Ukoliko ste ambiciozni, skloni timskom radu i posvećeni izvrsnosti prijavite se na oglas koji odgovara vašim kvalifikacijama najkasnije do 15.03.

Ostale oglase iz kategorije Turizam i ugostiteljstvo možete pronaći ovdje.

Osim na oglase, prijavite se i na nagradni natječaj kako biste obogatili životopis novim znanjima!

Na raspolaganju su vam edukacije za radnu poziciju barmen,  kuhar,  konobar, slastičar, ali i edukacija za strane jezike koji su itekako potrebni za uspješno apliciranje na oglase za posao u turizmu.

MojPosao portal


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.