Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Nakon što odlučite biti uspješni osmislite vlastitu formulu za uspjeh

Bez obzira koji posao obavljali, odradite ga tako da svom timu, firmi, partnerima i što je najvažnije klijentima, nedostajete čim osjete nedostatak vaše prisutnosti

Bez obzira koji posao obavljali, odradite ga tako da svom timu, firmi, partnerima i što je najvažnije klijentima, nedostajete čim osjete nedostatak vaše prisutnosti

Kada doista odlučite biti uspješni i profitabilni, osmislite vlastitu formulu za uspjeh. Razmislite i odlučite što vam je važno i što želite ponuditi. Kvalitetan proizvod ili uslugu, ostvariti zavidan odnos sa klijentima ili ojačati svoju firmu sa dodatnim partnerstvima? Ali ne zaboravite, uspjeh je vidljiv i u vašem stavu, stoga postanite nezamjenjivi, ciljajte visoko i ne dramatizirajte.

Budite nezamjenjivi

Istina je da nitko nije nezamjenjiv, ali to nije razlog da se ne trudite biti najbolji i prepustite svoje poslove sudbini. Umislite se i zauzmite stav nezamjenjivosti, fokusirajte svoje misli na to da nitko ne nudi proizvod ili uslugu kao što je vaša, i nema kvalitetan odnos sa svojim klijentima kao vi. Bez obzira koliko mali posao bio, odradite ga vrhunski i bez mane jer znate da se ‘dobar glas daleko čuje’. Stoga, bez obzira koji posao obavljali, odradite ga tako da svom timu, firmi, partnerima i što je najvažnije klijentima, nedostajete čim osjete nedostatak vaše prisutnosti.

Ciljajte visoko

Bez obzira do koje razine doseže vaš poslovni uspjeh, ciljati visoko uvijek možete. Radite, gradite kvalitetan odnos sa svojim zaposlenicima, klijentima i partnerima, vjerujte u svoje proizvode i usluge koje nudite i malim koracima koračajte prema visoko zacrtanom cilju.

Bez drame, molim!

Ako e-mail pošaljete na krivu adresu, zakasnite na sastanak nekoliko minuta ili zaboravite spise, ne dramatizirajte. Nitko vas zbog toga neće smatrati neozbiljnim poslodavcem ili partnerom, a male pogreške kao te, događaju se svakome. Još jedan e-mail uvijek možete poslati, malu ispriku za kašnjenje će svi uvažiti, a isprika uz zanimljiv komentar kojim ćete nasmijati i osvojiti prisutne, nitko neće ni primjetiti da ste došli na sastanak bez potrebne papirologije.

Napisao

Pročitajte još:

Poduzeća

I da, uspješno mlado poduzetništvo postoji i u Hrvatskoj. Pokazuju to i brojke Wespa Spaces coworking i uredskih prostora u Zagrebu.

Lifestyle

U pokretanju vlastitog posla, novi poduzetnici prvo se zapitaju gdje pribaviti novac, a jednom kada je ta prepreka riješena, ostaje pitanje koje su to...

Komentari

Koliko ste samo puta čuli ili pročitali čuvenu izreku ”pronađi posao koji voliš i nećeš morati raditi niti jednog dana u životu”?

Lifestyle

Poduzetništvo je spremnost pojedinca ili više partnera da uz određeno ulaganje kapitala i preuzimanje rizika uz neizvjesnosti uđe u poslovni pothvat s ciljem stvaranja...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.