Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Nastavkom uspješne suradnje, Zaba i Zaklada Marin Čilić pomažu mladima da ostvare svoj puni potencijal

Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj i članica UniCredit Grupe, potpisala je ugovor o sponzorstvu sa Zakladom Marin Čilić, koja ovog ljeta po treći put organizira humanitarni turnir Gem Set Hrvatska.

Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj i članica UniCredit Grupe, potpisala je ugovor o sponzorstvu sa Zakladom Marin Čilić, koja ovog ljeta po treći put organizira humanitarni turnir Gem Set Hrvatska. Zagrebačka banka kao pokretač društvenog napretka ostaje predana pružanju potpore zajednici u kojoj djeluje te će i ovom suradnjom nastaviti pomagati mladim ljudima u ostvarenju njihovih punih potencijala.

Gem Set Hrvatska održat će se u Zadru 16. i 17. srpnja, a proslavljena imena hrvatskog sporta odmjerit će snage na humanitarnom turniru kako bi pomogli u realizaciji plemenitog cilja –  izgradnji multifunkcionalnog sportskog igrališta u Osnovnoj školi Petar Zoranić iz Stankovaca, mjesta u zaleđu Zadra.

Zagrebačka banka u okviru svog poslovanja želi potaknuti boljitak društva kroz projekte namijenjene djeci i mladima. Te vrijednosti prepoznali smo i u našem dugogodišnjem partneru Zakladi Marin Čilić, koja vrijednim radom omogućuje djeci i mladima da ostvare svoj puni potencijal. Projekt Gem Set Hrvatska dokazuje da samo zajedno možemo postaviti temelje za uspjeh mladih ljudi, a upravo naši proslavljeni sportaši, prepoznati diljem svijeta po svojim uspjesima, mogu biti uzor i inspiracija mladim ljudima“, istaknula je Dubravka Jusić, direktorica Identiteta i komuniciranja Zagrebačke banke.

Humanitarni turnir Gem Set Hrvatska još jednom će približiti mladima važnost bavljenja sportom. Prvog dana turnira ispred crkve Sv. Donata bit će postavljen teniski park sa zabavnim i edukativnim aktivnostima za djecu, koja će se moći družiti sa sportašima. Sam humanitarni teniski turnir u parovima igrat će se 17. srpnja u ŠRC Višnjik u Zadru, kada će svjetski poznati tenisači odmjeriti snage s proslavljenim sportašima iz ostalih sportova.

Ponosan sam što ovaj sportski događaj postaje tradicija koja okuplja brojne sudionike, jer samo zajedno možemo omogućiti svakom djetetu da ostvari svoje snove. Uvjeren sam da će i igralište u Stankovcima biti prepuno djece koja će dobiti priliku baviti se sportom. Hvala Zagrebačkoj banci koja je prepoznala naš rad’’, izjavio je Marin Čilić.

Zaklada „Marin Čilić“, osnovana je 2016. godine, a zahvaljujući njezinom radu izgrađena su četiri školska igrališta, dodijeljene su 102 stipendije, obnovljeno je šest školskih laboratorija, a u projektu je do sada sudjelovalo preko 5.000 djece.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.