Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Nastavljen rast izvoza hrvatskih proizvoda preko SPAR-a

U prvoj polovici 2019. godine veliki, srednji i mali hrvatski proizvođači putem SPAR-a izvezli su proizvode u vrijednosti od 260 milijuna kuna i to u Austriju, Mađarsku, Sloveniju i Italiju.

U prvoj polovici 2019. godine veliki, srednji i mali hrvatski proizvođači putem SPAR-a izvezli su proizvode u vrijednosti od 260 milijuna kuna i to u Austriju, Mađarsku, Sloveniju i Italiju.

Najveći porast izvoza bio je u Austriju te u Italiju, a u potonjoj je izvoz porastao za čak 165 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje.

„SPAR Hrvatska nastavlja pružati potporu hrvatskim dobavljačima i otvara im vrata za izvoz u sve zemlje gdje naša grupacija posluje. Posebno nas raduje što broj i količine hrvatskih proizvoda koji se izvoze u SPAR prodajnu mrežu rastu kontinuirano“, naglasio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Dvostruki rast izvoza na slovenskom tržištu ostvarila je tvrtka Cromaris, dok je Pisinium povećao izvoz za 74 posto na istom tržištu. Dobrim rezultatima zahvaljujući SPAR-u može se pohvaliti i Vindija koja je izvoz u Sloveniju povećala za 19 posto.

SPAR Hrvatska očekuje daljnji rast izvoza jer zahvaljujući prodajnoj mreži SPAR-a, hrvatski se proizvodi kontinuirano plasiraju na police trgovina u zemljama u kojima SPAR posluje. Jedan od posljednjih uspješnih primjera je izvoz Premium grisina u Sloveniju koji je pokrenut ove godine.

 


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.