Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Native Teams Predstavlja Konferenciju ‘The Future is Remote’ – Nova Era Rada u Hrvatskoj

Internacionalni fintech startup Native Teams ponosno najavljuje “The Future is Remote” konferenciju koja će se održati 3. studenog u prostorima Zagrebačke Wespa Spaces na Radničkoj 50.

Internacionalni fintech startup Native Teams ponosno najavljuje “The Future is Remote” konferenciju koja će se održati 3. studenog u prostorima Zagrebačke Wespa Spaces na Radničkoj 50. Ova jednodnevna konferencija okupit će vodeće industrijske stručnjake i predstavnike remote rada kako bi razmijenili svoja iskustva i ideje. Među sudionicima su predstavnici vlade, državnih institucija, korporacija, IT tvrtki, freelanceri, digitalni nomadi, nevladine organizacije te mnogi drugi.

Na “The Future is Remote” konferenciji će se raspravljati o ključnim temama koje oblikuju budućnost rada u Hrvatskoj, uključujući trendove rada, zakonske regulative, inovativna fintech rješenja, utjecaj digitalnog nomadstva u Hrvatskoj, freelance iskustva, itd.

Glavni medijski partner konferencije je Netokracija, dok se među partnerima ističu i Genius by InterCapital, Alice in Blockchains, Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Joberty, Webpower Adria, DNA Croatia, Fil Rouge Capital, Remote Bob, Also Croatia, Pipi, RedBull, BiteMe. Posebno se ističe partnerstvo s Wespa Spaces, koji će osigurati prostor za konferenciju te catering i piće za uzvanike.

Ulaz na konferenciju je besplatan, a broj mjesta je ograničen.

Više informacija o konferenciji i načinu prijave dostupni su na službenoj web stranici konferencije: https://lp.nativeteams.com/b2c/future-is-remote-croatia

“The Future is Remote” konferencija već je uspješno održana u Makedoniji, Srbiji i Albaniji, a njezin glavni cilj je promovirati budućnost u kojoj geografske granice više neće ograničavati mogućnosti zapošljavanja. Ovaj događaj će se posebno fokusirati na pitanja remote rada i digitalnog nomadstva.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.