Natjecanje u programiranju umjetne inteligencije – 8. i 9. 11. 2015.

Besplatni ili kupljeni programi

Početkom akademske godine 2015./2016. timovi će odmjeriti snage na pravom bojištu gdje će se njihovi botovi boriti u simulacijskoj areni. Cilj natjecanja je pružiti programerima priliku da pokažu svoje znanje, predstave se istaknutim tvrtkama na hrvatskom IT tržištu te da za svoj trud budu vrijedno nagrađeni – i to u iznosu od 10 000 kn (za prvo mjesto), 5 000 kn (za drugo mjesto) i 2 000 kn (za treće mjesto).

Nakon što članovi topic grupe BESTa Zagreb predstave zadatak, natjecatelji će imati 20 sati za programiranje. Proglašenje pobjednika i predaja vrijednih novčanih nagrada bit će 9.11.2015. u 16 sati na svečanom zatvaranju u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva. Tvrtke partneri (ReversingLabs d.o.o., DOK – ING d.o.o., Span d.o.o., CloudSense, APIS IT d.o.o., Telegra D.O.O., Netgen) će se također predstaviti prije/ nakon samog natjecanja te će studenti imati priliku stupiti u kontakt i dobiti sve informacije koje ih zanimaju.

cover-radni

Natjecatelji se prijavljuju u timovima do 4 osobe putem web stranice www.best.hr/aibg/
Pravo prijave imaju studenti svih hrvatskih sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova kao što su veleučilišta i visoke škole. Prilikom prijave, natjecatelji su obavezni ostaviti svoj životopis koji će naknadno biti proslijeđen zainteresiranim tvrtkama partnerima.

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna studentska udruga koja djeluje u sklopu međunarodne udruga Board of European Students of Technology i okuplja visokomotivirane studente s 96 tehničkih i tehnoloških sveučilišta u 33 zemlje diljem Europe. Cilj je uključivanje studenata u izazovne domaće i međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene, rad u internacionalnim timovima, suradnja s budućim poslodavcima te inženjerska i stručna natjecanja.
Više informacija o pravilima i rokovima natjecanja možete naći na web stranici www.best.hr/aibg/ te na Facebook stranici http://on.fb.me/1MHDRzY

Podijeli

Odgovori

Top