Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Naučite raspolagati novcem i organizirati svoje financije

Financijski problemi izvor su brojnih frustracija, napetosti i poremećenih međuljudskih odnosa, a nerijetko dovode i do ugrožavanja ili gubitka teško stečene imovine. Što poduzeti, kako se okrenuti, gdje i od koga zatražiti pomoć? Ako ne očekujete da preko noći postanete bogati nasljednik ili dobitnik gigantske loto-premije, pravi je trenutak da naučite kako preuzeti kontrolu nad svojim financijama, a time i svojim životom!

Financijski problemi izvor su brojnih frustracija, napetosti i poremećenih međuljudskih odnosa, a nerijetko dovode i do ugrožavanja ili gubitka teško stečene imovine. Što poduzeti, kako se okrenuti, gdje i od koga zatražiti pomoć? Ako ne očekujete da preko noći postanete bogati nasljednik ili dobitnik gigantske loto-premije, pravi je trenutak da naučite kako preuzeti kontrolu nad svojim financijama, a time i svojim životom!

Financijska kriza potresa svjetske centre moći već dulje od godinu dana. Sa svih smo strana bombardirani informacijama o neodgovornim bankama, ali i državama koje troše više nego što imaju. Što je s nama? Trošimo li prema svojim mogućnostima ili se držimo onog ležernog “Danas ću se razveseliti, a kad dođe račun, nešto ću već smisliti!” Uspijevamo li uvijek štogod smisliti?

Nova kartica kojom ćemo platiti trošak postojeće naš problem neće umanjiti, a još će ga manje riješiti. Spasiti nas neće ni posuđen novac, ako uopće imamo od koga posuditi.

Vrhunski Filaksovi stručnjaci znaju sve odgovore

Financijski problemi izvor su brojnih frustracija, napetosti i poremećenih međuljudskih odnosa, a nerijetko dovode i do ugrožavanja ili gubitka teško stečene imovine. Što poduzeti, kako se okrenuti, gdje i od koga zatražiti pomoć? Ako ne očekujete da preko noći postanete bogati nasljednik ili dobitnik gigantske loto-premije (a svojim biste novcem trebali znati upravljati i tada), pravi je trenutak da naučite kako preuzeti kontrolu nad svojim financijama, a time i svojim životom!

Na seminaru “Organiziraj svoje financije” u organizaciji Poslovnog učilišta Filaks moći ćete razmijeniti iskustva s ljudima koji imaju iste ili slične probleme. Naučit ćete kako da, korak po korak, organizirate svoje financije, a zatim ih nastavite i uspješno voditi.

Ciljevi seminara:
– omogućiti polazniku da jasno vidi kako u svom problemu nije usamljen
– progovoriti o financijama na jednostavan i običnom čovjeku koristan način
– pokazati kako korak po korak izaći iz nezadovoljavajuće situacije

Sadržaj seminara (trajanje od 14 do 18 sati):
– navesti najčešće razloge za kaos u osobnim financijama
– analizirati kako i koliko trošimo
– “ne zarađujem dovoljno” samo je izgovor
– pokazati kako planirati mjesečni budžet
– detektirati moguće uštede
– odrediti financijske ciljeve
– uklopiti ciljeve u budžet i nagraditi se
– dati smjernice za daljnje upravljanje financijama nakon seminara.

Seminar “Organiziraj svoje financije” održava se 19. studenog 2009. od 14 od 18 sati u Poslovnom učilištu Filaks, Domjanićeva 19, 10000 Zagreb. Za kontakt pišite na [email protected] ili se javite na telefon/telefaks: 01 2430 850. Predavačice su Đurđica Marković i mr.  sc. Nataša Trojak a moderatorica mr. sc. Elvira Mlivić Budeš.

Profitiraj.hr nagrađuje

Profitiraj.hr u suradnji s Poslovnim učilištem Filaks jednom će čitatelju darovati kotizaciju za seminar koji će pokazati kako se othrvati financijskim nedaćama koje prijete malom čovjeku.

No umjesto da vi nama šaljete odgovore na nagradno pitanje, ovaj put mi vas pozivamo da nam pošaljete pitanje vezano uz probleme s kojima se susrećete pri raspolaganju novcem.

Najsretniji čitatelj dvostruki je dobitnik. Osim ulaznice za seminar, ta osoba dobiva i konkretni odgovor stručnih predavača Poslovnog učilišta Filaks na svoje pitanje, i to na seminaru.

Pitanja šaljite na elektroničku adresu [email protected] s naslovom poruke FINANCIJE, a u sadržaju obavezno navedite ime i prezime, broj mobitela i – naravno – svoje pitanje.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.