Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Naučite trendove i korake za uspjeh prije svoje konkurencije!

Konferencija o internetskom marketingu ‘Weboo 100% Turizam’ 13. ožujka u Zagrebu budi sve one koji ste vezani uz turizam, marketing, prodaju, poduzetništvo, iznajmljivanje, web te internet poslovanje.

Konferencija o internetskom marketingu 'Weboo 100% Turizam' 13. ožujka u Zagrebu budi sve one koji ste vezani uz turizam, marketing, prodaju, poduzetništvo, iznajmljivanje, web te internet poslovanje.

Dok su razmišljanja jednog prosječnog ljetnog turista još na zimskim odredištima i vrhovima planina, u nizinama na vrata turističkih djelatnika kuckaju pripreme za predsezonsko i sezonsko razdoblje za koje je potrebno biti spreman na vrijeme, dok još mnogi drijemaju.

Konferencija o internetskom marketingu ‘Weboo 100% Turizam’ 13. ožujka u Zagrebu budi sve one koji ste vezani uz turizam, marketing, prodaju, poduzetništvo, iznajmljivanje, web te internet poslovanje.

Sudjelujte aktivno u predavanjima stručnjaka koji u turizmu i turističkoj promociji koriste web kao alat za uspjeh, oni koji se vrlo uspješno služe internetskim vještinama za promociju turizma te ne nabrajaju svoja postignuća, već vas uče novim trendovima i koracima koje ćete savladati prije uspješne sezone i prije svoje konkurencije. Prvi korak je PRIJAVA na konferenciju kao sudionika ili predavača ili izlagača ili pak sponzora.

U ‘Weboo 100% Turizam’ svoje praktično znanje i ideje iz ove gospodarske djelatnosti za publiku implementiraju iskustvom potkovani predavači, od kojih navodimo neke od njih s njihovim temama izlaganja.

Predavanja i predavači

Dino Oreški koji je menadžer digitalnog marketinga, a u turističkim kampanjama bilježi svoje zlatne rezultate. Pomoći će vam u prodaji vašeg luksuznog smještaja putem digitalnih kanala uz neophodan online booking.

Damir Podhorski otključava vrata Rusije i dovodi bogatu klijentelu u vaš hotel, kamp, seoski turizam, na jedrilicu ili u atraktivnu vilu. Vrijeme je da po zatvaranju Olimpijskih igara Rusi krenu put naše kontinentalne i priobalne Hrvatske!

Mateja Zbodulja provesti će vas kroz implementaciju specijaliziranog tehnološkog rješenja koji je namijenjen za poslovanje turističkih agencija. Konkurentnost uz XML integracije koje posjetitelju turističkog portala nudi iznor najboljih cijena i najkvalitetnijih usluga.

Miroslav Varga nudi vam jeftine ili besplatne alate kojima pristupate bazama podataka koje se sastoje od zabilježenog online ponašanja vašeg potencijalnog gosta koji osobama iz prodaje i marketinga omogućavaju optimizirati ulaganja po oglasnom kanalu.

Drugog dana konferencije, 14. ožujka educirajte se u malim grupama s individualnim pristupom svakom polazniku iz područja promocije turizma; o najnovijim modelima te kako se njima služiti na najefikasniji način. Edukacije su po cijeni od samo 600 kn + PDV.

Masterweb natječaj

PRIJAVITE svoju web stranicu na Masterweb natječaj u kategoriji ‘Najbolja web stranica u turizmu 2014’ te ostvarite pravo na ekstra popust na kotizacije od samo 400 kn + PDV. Vlasnici i izvođači, prijavite svoju turističku web stranicu odmah, a najkasnije do 3. ožujka 2014. točno u podne kada zatvaramo prijave te naknadne nisu moguće.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.