Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

NEM Zagreb: Potvrđeni vrhunski govornici

Osim izuzetnih govornika, NEM Zagreb predstavit će i vrhunski originalni sadržaj tijekom središnjeg dijela programa nazvanog Content Showcase.

Big Light Productions, Mediawan, Beta Film te domaće HRT, Nova TV i Drugi plan neke su od prvih tvrtki koje su potvrdile dolazak na događanje NEM Zagreb 2022 koji će se održati od 7. do 9. prosinca u Esplanade Zagreb Hotelu.

Trenutačno potvrđeni govornici su:

 • Frank Spotnitz, CEO, Executive Producer, Big Light Productions
 • Moritz Polter, Managing Director & Executive Producer, Windlight Pictures GmbH
 • Emmanuel Eckert, Deputy Director Acquisitions, Mediawan
 • Anna Rohde-Seyfried, Content Editor, Beta Film
 • Robert Šveb, General Director, Croatian Radiotelevision (HRT)
 • Danna Stern, Founder, Yes Studios
 • Grégoire Polad, Director General, Association of Commercial Television and Video on Demand Services in Europe
 • Hayley McKenzie, Founder & CEO, Script Angel
 • Jonathan Broughton, Head of Strategy, EBU
 • Ankica Jurić Tilić, Film Producer, Kinorama
 • Guy Bisson, Executive Director & Co-founder, Ampere Analysis
 • Maria Rua Aguete, Executive Director, Technology Fellow, Omdia
 • Denis Karam, Archive Producer, Zig Zag Productions
 • Ivana Miković, Managing Director / Co-Founder, Firefly Productions
 • Matej Lončarić, Director of Video operations & Media brands: JoomBoos, Miss7 at 24sata
 • Marike Muselaers, Financing, Co-productions, Acquisitions and Business Development, Lumière
 • Nebojša Taraba, Producer and Partner, Drugi Plan

Popis svih govornika nalazi se na službenoj NEM Zagreb web stranici.

Navedeni će dijeliti znanja i iskustva na prezentacijama i panelima, a koje će NEM Zagreb u potpunosti objaviti u studenome putem rasporeda događanja.

Frank Spotnitz, Moritz Polter

Content Showcase kao središnji dio programa

Osim izuzetnih govornika, NEM Zagreb predstavit će i vrhunski originalni sadržaj tijekom središnjeg dijela programa nazvanog Content Showcase. Biti će predstavljeni projekti u raznim fazama razvoja – od onih koji su zasad samo ideja ili u fazi prikupljanja financijskih sredstava do onih koji se već emitiraju. Program će se sastojati od nekoliko prezentacija najvećih europskih i regionalnih tvrtki poput Firefly Productions, 24 sata i drugih. Također, Cine Link Drama će predstaviti sadržaj BH Telecoma i održati showcase odabranih projekata.

Marike Muselaers, Emmanuel Eckert

Promicanje razvoja kreativnosti i TV industrije u regiji

NEM Zagreb će ponovno biti središnje mjesto okupljanja uspješnih predstavnika FTA televizija, pay-TV kanala i streaming-servisa, producenata, redatelja, glumaca, scenarista, produkcijskih kuća te agencija i ostalih stvaratelja sadržaja. Pod krilaticom All about content creation, događanje je fokusirano na kreativnu stranu TV industrije te relevantno za srednju i istočnu Europu.

Panel-rasprave, prezentacije, premijerna predstavljanja novih televizijskih serija, edukacija ijedinstvena prilika za networking s ekspertima TV industrije neizostavan su dio svakog izdanja New Europe Marketa (NEM). NEM Zagreb je događanje fokusirano na CEE regiju i zemlje s nižim kapacitetom za produkciju unutar regije s ciljem spajanja audiovizualnih profesionalaca i ključnih donositelja odluka iz Europe. Također, u tjednima prije samog događanja, bit će organizirana radionica pod vodstvom Script Angela i predavačice Hayley McKenzie koja kreativcima pruža priliku za usavršavanje vještina.

Na službenoj web-stranici NEM Zagreb 2022 nalaze se detaljnije informacije i o natječaju TV Writing Contest te ostalim cijenama kotizacija.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.