Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

NEM Zagreb – Prijavi svoj scenarij i osvoji 5000 eura

Ovaj tjedan krenule su prijave za najbolji scenarij za seriju ili format, natječaj u organizaciji NEM-a Zagreb koji će se održati prvi put u Esplanade Zagreb Hotelu od 11. do 13. prosinca 2019. godine.

Ovaj tjedan krenule su prijave za najbolji scenarij za seriju ili format, natječaj u organizaciji NEM-a Zagreb koji će se održati prvi put u Esplanade Zagreb Hotelu od 11. do 13. prosinca 2019. godine.

NATJEČAJ ZA NAJBOLJI SCENARIJ

Otvoren je poziv za sve koji imaju ideju za seriju, reality, kviz, emisiju ili neki drugi televizijski format. Bilo da ste iskusni scenarist ili individualni kreativac, ovo je idealna prilika za prezentaciju vašeg rada najvećim holivudskim i europskim produkcijskim studijima.

NEM Zagreb, čiji je glavni cilj povezivanje svih kreativaca televizijske industrije s najvećim svjetskim produkcijskim kućama, otvorio je natječaj za izbor najboljih scenarija serija (drama, triler, krimić, fantasy, SF, komedija) ili formata (reality, kviz, dokumentarna emisija). Nezavisni žiri, ali i same produkcijske kuće koje će sponzorirati natječaj glasat će za najbolji televizijski projekt te će u svakoj od tih kategorija odabrati 10 najboljih scenarista koji će se na NEM-u Zagreb sastati s čelnim ljudima iz tvrtki poput BBC Studiosa, ITV Studiosa, Sony Pictures Televisiona, CBS Studios Internationala i Warner Brosa.

Tri najbolja scenarija iz obje kategorije bit će predstavljena svim sudionicima u najvećoj dvorani NEM-a Zagreb, a najbolji scenarij u svakoj kategoriji bit će nagrađen novčanom nagradom od 5000 eura koja će mu pomoći u realizaciji televizijskog projekta.

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijavite se na službenoj NEM Zagreb web stranici gdje možete kupiti Creative Badge Zagreb po Early Bird cijeni od 100 eura, koji vam omogućava prijavu televizijskog projekta.

Prijavu na natječaj i detaljnije informacije o sudjelovanju možete pronaći ovdje. Rok za prijavu je 15. listopada 2019.

PRVI NEM U ZAGREBU

New Europe Market posljednjih se sedam godina održava u Dubrovniku. Događaj svake godine okuplja više stotina najvećih televizijskih profesionalaca iz svijeta i regije; organizira panele, screeninge i razne networking događaje u četiri dana trajanja. Ovog je lipnja, u sklopu promocije nove serije L.A.’s Finest, u produkciji Sony Pictures Televisiona NEM Dubrovnik ugostio Gabrielle Union i Jessicu Albu. NEM Zagreb, za razliku od NEM-a Dubrovnik koji spaja sve segmente televizijske industrije, fokusiran je na kreativnu stranu televizijskog posla, a glavna mu je zadaća globalizacija lokalnog sadržaja. U tri dana imat ćete priliku upoznati ključne ljude, izbrusiti svoje znanje o pisanju scenarija i čuti što imaju reći neki od najpoznatijih tvoraca televizijskih serija.

Pročitajte još:

Novosti

Firefly Productions, Viaplay Group, Joomboos, RTV Slovenija, CineLink Drama i BH Telecom predstavili nadolazeće projekte

Komunikacija

NEM Zagreb 2022, događanje usmjereno na razvoj TV industrije u Srednjoj i Istočnoj Europi, objavio je finaliste natječaja u pisanju najboljeg scenarija TV Writing...

Ekonomija

NEM Zagreb je događanje fokusirano na CEE regiju i zemlje s nižim kapacitetom za produkciju unutar regije, s ciljem povezivanja audiovizualnih profesionalaca i ključnih...

Edukacija

Osim izuzetnih govornika, NEM Zagreb predstavit će i vrhunski originalni sadržaj tijekom središnjeg dijela programa nazvanog Content Showcase.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.