Nova Karijera – portal na kojemu možete pronaći posao

Ponuda poslova u farmaciji, medicini ili trgovini

Nova Karijera ( www.nova-karijera.net ) je projekt kojim se želi omogućiti svim poslodavcima da BESPLATNO mogu objaviti svoje oglase za posao, a kandidatima odnosno ljudima koji traže posao omogućuje da se prijave u sustav, naprave svoj CV ili više njih, ovisno o poslu na koji se prijavljuju i što u datom trenutku žele istaknuti u životopisu.

Kandidat se može prijaviti na posao i bez da je registriran. Na svakom oglasu za posao postoji gumb Prijava za posao na koji klikne, popuni ime, prezime, mail, priloži svoj životopis i to je to, njegova prijava je stigla poslodavcu!

Glavni benefit za poslodavce je taj što Nova Karijera poslodavcima daje mogućnost objave neograničene količine oglasa za posao, logotipa, web stranice tvrtke, video materijala i slogana potpuno besplatno!

Ono što je stvarno fascinantno, portal je pokrenut live 15.1.2019. u 15:00 i u, samo 17 radnih dana, zadobili su povjerenje više od 260 poslodavaca te je na portalu trenutno više od 630 oglasa za posao koje ljudi aktivno pretražuju.

Portal se konstantno razvija i dodavat će se nove mogućnosti kako bi kandidati što prije pronašli svoju novu karijeru, a poslodavci svoje idealne kandidate.

Podijeli

Odgovori

Top