Nova mobilna aplikacija za dating hrvatskih korijena

Božić je vrijeme kad se sve vrti oko ljubavi i druženja. Ako ste single za Božić i želite to promijeniti te pritom ne znate kakve sve tulume Zagreb nudi u Adventu – isprobajte hrvatsku aplikaciju za live dating koja ima odgovor na sve.  Ne samo da možete pronaći osobu za live dating, nego i prijatelje s kojim ćete čakulati na kavi, pojesti nešto u omiljenom restoranu ili plesati do jutarnjih sati na najboljim partijima u gradu.

Developeri zagrebačke tvrtke Lignum vitae usavršili su DRINK&PICK aplikaciju, koja nudi pronalazak idealne osobe za dating i to uživo, ali i osobe koja će vam praviti društvo i izlaziti s vama do ranih jutarnjih sati.

Nema više gubljenja vremena na bezbrojne sate dopisivanja i dogovaranja oko izlazaka ili dating-a. Upravo je to zasmetalo ekipi iz Lingnum vitae i inspiriralo ih da razviju aplikaciju koja nudi korisnicima dva izbora – da se druže sa svojim prijateljima ispijajući svoje omiljeno piće na eventima, koji im najviše odgovaraju ili da dogovore izlazak s njima idealnim tipom osobe.

Kako aplikacija funkcionira?

Korisnik može izabrati između dva moda – DRINK i PICK MODE.

Svrha DRINK mode-a je da olakša nama i našim prijateljima – drinking buddie-ima dogovore i izbor mjesta za izlaske – od jutarnje ili podnevne kave pa sve do cjelonoćnog partijanja u klubu.

Korisnik prema svojim željama odabire na interaktivnoj mapi vrstu objekta (kao što su pub, lounge-bar, night club, restoran i sl), vrstu omiljenog pića te preferirani izbor muzike, a aplikacija mu daje informacije koje su uvjetovane njegovom trenutnom lokacijom te mu omogućava i pregledavanje svih evenata u gradu. Korisnik dodaje drinking buddie (postojeće ili nove prijatelje), koji u svakom trenutku mogu vidjeti na kojoj lokaciji se nalazi te se putem chata dogovoriti o svojim daljnjim planovima.

636216354

Dok vam DRINK mode daje priliku da se zabavite i otkrijete gdje su najbolji partiji u gradu te gdje se nalaze vaši prijatelji, PICK mode vam omogućava da u par klikova pronađete svoj idealni tip partnera i dogovorite dejt uživo. Korisnik se ulogira u drinking place, ispuni svoj i profil preferirane osobe, potom vidi kompatibilne korisnike koji se nalaze trenutno u nekom drinking place-u  i može ih pozvati na piće. Novost ovdje je izbjegavanje interakcije između korisnika dok nisu oboje ulogirani u neku od lokacija registriranih unutar aplikacije i višesatno dopisivanje. Slijedeći korak je da razmijenite selfije, što znači da više nema fotografija koje nisu vaše ili su nastale prije 10 godina. Ako su oba korisnika odgovorila na selfije s YES, vrijeme je da započnete komunikaciju putem chata i dogovorite dejt.

Promo video aplikacije možete pogledati ovdje. Download aplikacije je besplatan i dostupan svim korisnicima Android i iOS mobilnih uređaja.

Isprobajte novu aplikaciju, koja vam pruža sve mogućnosti koje su vam potrebne.  Izađite van, družite se s prijateljima, zabavljajte na najboljim partijima u gradu i bez previše dogovaranja upoznajte idealnog partnera, odnosno idealnu partnericu.

Podijeli

Odgovori

Top