Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Nova ponuda poslova je tu!

Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži carinskog deklaranta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Od kandidata se zahtijeva srednja ili visoka stručna sprema, 3 do 5 godina radnog iskustva na području carinjenja i položen ispit za ovlaštenog carinskog zastupnika. Prijavite se putem linka.

Nordex ima slobodno radno mjesto na poziciji service technician (m/ž). Mjesto rada je Drniš. Od kandidata se traži srednja stručna sprema elektroničkog ili mehaničkog smjera, trogodišnje radno iskustvo, želja za timskim radom, suradnjom i spremnost na preuzimanje odgovornosti. Prijavite se ovdje.

SOS Dječje selo Hrvatska traži stručnog suradnika u mobilnom timu (m/ž) u Ladimirevcima i na području Osječko-baranjske županije. Kandidat mora bit stučnjak društveno humanističkog smjera –  diplomirani socijalni radnik, psiholog, socijalni pedagog, potrebna je licenca nadležne komore, položen stručni ispit te iskustvo u individualnom i grupnom radu. Prijave se zaprimaju putem linka.

Tetra Pak zapošljava stručnjaka za automatizaciju (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Zahtijeva se iskustvo poznavanja rješenja za automatizaciju, elektrotehniku ili elektroniku i kontrolu procesa te odgovoran i samostalan pristup radu. Prijavite se!

Amrest Adria d.o.o./KFC zapošljava djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Poslodavac nudi sabila i siguran posao, fleksibilno radno vrijeme, konkurentnu plaću, 2 slobodna dana u tjednu i neto dodatak na plaću u iznosu od 1050kn te dodatnu stimulaciju certificiranom kuharu od 400kn. Prijavi se ovdje.

Jadrolinija Rijeka zapošljava sistem administratora IT infrastrukture (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Za posao je potrebna viša ili visoka stručna sprema i 5 godina radnog iskustva.Kandidati koji uđu u uži izbor bit će pozvani na testiranje. Prijavite se putem linka.

Ziegler d.o.o. zapošljava kontrolora kvalitete (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac traži 2 radnika koji posjeduju  srednju, višu ili visoku stručnu spremu, vozačku dozvolu kategorija B,C te je poželjno dvogodišnje radno iskustvo u odjelu proizvodnje vozila. Prijavite se ovdje.

Oganj d.o.o. traži asistenta u odjelu računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Radno vrijeme je fleksibilno, puno ili nepuno, također poslodavac uz to omogućuje mentora koji kandidata uvodi u posao i daje detaljne radne upute za rad te je na raspolaganju tijekom radnog vremena. Prijavite se ovdje.

Mediji-sve O d.o.o. traži osobu za rad na poziciji digital marketing expert (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac omogućuje stimulativno radno okruženje u marketing timu, povremeni rad od kuće, rad na velikim klijentima i prepoznatljivim internim projektima te bruto rang plaće od 13000-18000kn. Prijave se zaprimaju putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž). Mjesta rada su Zagreb,Sesvete ili Split. Od kandidata se zahtijeva srednja stručna sprema, odgovornost prema poslu i orijentacija na kupce te je radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet. Prijave se zaprimaju putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Pročitajte još:

Edukacija

Online sajam poslova otvoren je za sve posjetitelje 24 sata tijekom svih 10 dana koliko ukupno traje sajam, do 4. veljače.

Ljudski resursi

Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Financije

Novi krug investicija podržat će planove tvrtke PlanRadar u globalnom širenju  i tehnološkom razvoju.

Ljudski resursi

Trenutna situacija na tržištu u svakom pogledu nije sjajna. Mnogo je ljudi ostalo bez posla, a možda baš i vi koji ovo čitate.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.