Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Nova slatka četvorka –  likeri zlatnog i srebrnog sjaja

Wise Grus (Mudri ždral) već se u velikoj mjeri pozicionirao u Hrvatskoj i prepoznatljiv je po toj mudroj ptici, zaštitnici grada Daruvara.

Iako Goran i Dora u čuda ne vjeruju, upravo im se to dogodilo, no iza svakog poslovnog uspjeha stoji puno rada i truda. Naime, u godinu dana su osvojili na domaćim i stranim natjecanjima ukupno 28 zlatnih i srebrnih medalja za kvalitetu. Uglavnom se radi o međunarodnim priznanjima za bračni par Kovačić, koji se odlučio napustiti bankarski sektor i na svojoj djedovini započeti proizvodnju po drevnim obiteljskim recepturama svojih predaka, veliku pažnju posvećujući tradiciji.

Taj je potez bio i više nego rizičan, osobito uzevši u obzir bogatu ponudu pića u našoj zemlji, no oni su svim srcem vjerovali da će uspjeti i upravo se to i dogodilo. Wise Grus (Mudri ždral) već se u velikoj mjeri pozicionirao u Hrvatskoj i prepoznatljiv je po toj mudroj ptici, zaštitnici grada Daruvara. Ovaj put “rađanje” njihovih novih bestsellera trajalo je nešto dulje, jer su definiranje okusa i mirisa preuzele žene iz tvrtke, sklone savršenim okusima. Kroz ruke su im prošli mnogobrojni začini i najkvalitetniji macerati voća, sve dok nisu pronašle pobjedničku kompoziciju. Začini su inače uobičajen sastojak likera, no ove kreativne dame odabrale su i neke od egzotičnih okusa, koji se ne susreću tako često. Osmislile su i nekoliko koktela kako bi mnogima uljepšale vruće ljetne noći.

Dora i Goran Kovačić
Nagrade u Frankfurtu i Londonu

Prvi koji je ugledao svjetlo dana je Višnjevac – kojeg se može pronaći u svakoj slavonskoj kući i kao takav i čuvar tradicije. Bogat miris višanja s nježnim notama marcipana u okusu, savršena je kombinacija, a obično se poslužuje na temperaturi od 8 do 10 stupnjeva. Oduševio je zahtjevne žirije u Frankfurtu i Londonu i to do te mjere da su mu dodijelili zlatnu medalju.

U njegovim tamnim aromatičnim bobicama uživamo, a posebno ih je veselje pronaći u šumi i odmah kušati. Borovniček u sebi nosi upravo tu svježinu šumskih nota i zavodljivu boju uz nježnu kiselost, a kad se svi ti okusi sljube nastaje savršena harmonija. Ovaj se liker zaogrnuo srebrnim sjajem u Londonu.

Dobio je ime po prekrasnoj mirisnoj kruški pa ga zovu Viljamovac. Baršunasta i raskošna aroma zrelih krušaka uronjena u vrhunski destilat kruške viljamovke, ma čisti užitak okusa i izvanrednog mirisa. Iako je mlađahan, njegov je poseban okus razgalio žiri na međunarodnom natjecanju u Londonu pa mu je dao srebro.

Teraninu se kriju paprene note u kombinaciji sa svježinom vina Teran, uz dodatak cimeta, klinčića i korice naranče. U njemu je spojeno ono najbolje iz prirode, istarske i slavonske tradicije. Omiljeno je piće predstavnica ženskog spola, a okus ostaje u sjećanju. 

Sva spomenuta pića mogu se pronaći u Wise Grus trgovini u Petrinjskoj te drugim trgovinama i kafićima, kao i na web shopu na dolje navedenoj adresi:

Više info na: https://wisegrus.com/nasi-likeri/


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.