Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Nova vještina za studente Fakulteta elektrotehnike i računarstva Zagreb

S početkom ljetnog semestra akademske godine 2016./2017. studenti diplomskog studija FER-a dobili su priliku upisati novu vještinu i tako po završetku studija biti konkurentniji na tržištu rada. U okviru nove vještine “Projektiranje i simulacija elektroničkih uređaja korištenjem programskih paketa Mentor Graphics” studenti će se upoznati s postupkom projektiranja elektroničkih uređaja korištenjem Mentor Graphics PADS Professional i HyperLynx programskih rješenja.

Nakon odslušanih predavanja i praktičnih vježbi studenti će naučiti osnovne vještine rada u Mentor Graphics programskim rješenjima kao što su izrada električne sheme, izrada biblioteke komponenata, projektiranje tiskanih veza, analiza i simulacija (analogna simulacija, integritet signala, stabilnost napona, termalne simulacije) elektroničkih uređaja.

Ove akademske godine vještinu je upisalo 14 studenata diplomskog studija FER-a koji će po završetku semestra dobiti poseban certifikat CADCAM Grupe o stečenim vještinama. Vještinu predaje Bojan Brezina, mag. ing. el. tech. inf., zaposlenik CADCAM Grupe kao ECAD Technical support za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, a uvođenje nove vještine rezultat je suradnje CADCAM Grupe i Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Cilj uvođenja dodatne vještine je upoznati studente s ECAD programskim rješenjima koja koriste poznati svjetski proizvođači elektroničkih uređaja kao što su IBM, SIEMENS, FUJITSU, TOSHIBA, nVIDIA, BOEING, BMW, HONDA i mnogi drugi.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.