Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Nove funkcionalnosti e-zabe za poslovno bankarstvo

Internetsko bankarstvo Zagrebačke banke od srpnja je proširilo svoje usluge za poslovne korisnike na područje akreditivno-garantnog poslovanja, čime se uvelike pojednostavljuje ovaj dio poslovanja poslovnim subjektima i poduzetnicima.

Kroz uslugu e-zaba za poslovne subjekte, Zagrebačka je banka svojim klijentima omogućila da brže i jednostavnije te  bez dolaska u Banku mogu dostaviti naloge za otvaranje akreditiva te zahtjeve za izdavanje garancija i pisama namjere. Dovoljno je popuniti naloge u e-zabi, elektroničkih ih autorizirati i poslati elektroničkim putem u Banku na daljnju obradu. Korisnici internetskog bankarstva mogu pristupiti pregledu kreiranih naloga i zahtjeva i njihovih statusa, koristiti kreirane naloge i zahtjeve kao predloške te lakše i brže popunjavati naloge i zahtjeve uz ugrađene kontrole u poljima.

Usluga se može koristiti na svim računalima s operativnim sustavima Windows, Mac OS X i Linux.

Internetsko bankarstvo e-zaba za poslovne subjekte, tvrtkama i poduzetnicima u Hrvatskoj na raspolaganju je već 15 godina, a danas e-zabu koristi više od 101 tisuće poslovnih korisnika.

U tržišnom udjelu u Hrvatskoj e-zaba za poslovne subjekte zauzima 48,5% u broju korisnika.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.