Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Novi brand za ljubitelje pasa i kvalitetne odjeće na varaždinskom tržištu

Cuddies Buddies je originalna priča o majicama s unikatno ilustriranim likovima pasa – buddiesa.

Na varaždinskom tržištu odnedavno posluje tvrtka Cuddies Buddies koju su pokrenuli mladi entuzijasti Iva Vuković i Predrag Novaković. Cuddies Buddies je originalna priča o majicama s unikatno ilustriranim likovima pasa – buddiesa. S ciljem da na šaljiv način upoznaju djecu sa psima, vlasnici su djeci na kreativan prikazali vrline, navike, prednosti, potrebe, ali i mane i strahove naših malih četveronožnih prijatelja. Njihovi likovi Zigmund, Andrija, Gabek (iliti gospodin Riba) i Jozefina četvero su prijatelja koje je oslikao poznati dizajnerski dvojac iz Zagreba Petra Slobodnjak i Alen Vuković.

Nakon studija ekonomije te pet godina provedenih u projektnom menadžmentu za jednu međunarodnu tvrtku u Zagrebu, odlučila sam se tijekom pandemije korona virusom, okušati u poduzetništvu. Naime, pandemija je zapravo bila velika prekretnica u mom životu, jer sam tada odlučila otići iz sigurnog okrilja renomirane kompanije i početi se samostalno baviti onime što najbolje znam – marketingom i projektnim menadžmentom. Zajedno s partnerom Predragom osmislila sam sveobuhvatni brend koncept imena Cuddies Buddies. Brend je nastao sinergijom mašte, ljubavi, humora, kreativnosti te želje za gradnjom snažnije veze između djece i pasa“, govori Iva Vuković. Pojašnjava kako su tržištu ponudili dvije grupe  proizvoda koji se međusobno izvrsno nadopunjuju. Prva grupa su majice za djecu i odrasle i posteljina s likovima njihovih pasa – Buddiesa koji imaju svoje životne priče i karaktere. U budućnosti planiraju tržištu ponuditi i slikovnice i  multimedijalni sadržaji sa svojim likovima.

„Uz naše originalne likove, shvatili smo da ljudi žele imati svoje ljubimce što bliže k sebi. Stoga smo kupcima ponudili i personalizirane majice, odnosno potpuno unikatni ilustrirani crtež svog kućnog ljubimca na majici i to u stilu naših Buddiesa. Jako smo zadovoljni odazivom kupaca, a njihovi komentari su zaista odlični i poticajni. Jedan nam je kupac rekao da mu ilustracija njegovog psa na majici izgleda kao da ga njegov Charlie cijelo vrijeme promatra“, priča Iva Vuković.

Iva Vuković odrasla je okružena životinjama, a osobito psima i mačkama te zna koliko su ljubimci važan dio ljudskih života i cijele obitelj. Psiholozi su odavno utvrdili kako kućni ljubimci, napose psi imaju velik pozitivan utjecaj na razvoj djeteta, preuzimanje odgovornosti, pokazivanja ljubavi, brige i pažnje, razvijanja samopouzdanja te da je veza između pasa i djece neraskidiva.

Cijeloj priči dali smo snažnu ekološku notu, jer je većina naših tekstilnih proizvoda tijekom procesa proizvodnje dobila certifikate Oeco-Teks standard 100, Fair Wear, GOTS, Global recycled standard. Svakodnevno dajemo svoj maksimum da proizvodnja naših proizvoda ima minimalni utjecaj na okoliš i društvo te nam je važno da naši dobavljači imaju iste vrijednosti. Svi proizvodi se proizvode na ekološki održiv način te su certificirani. Također, u tisku se koriste samo vodene boje koje nisu štetne za ljude i okoliš“, kazala je Iva Vuković. Kaže kako njihove proizvode najviše kupuju za rođendanske poklone i druge obljetnice, a trenutno oslikavaju personalizirane majice za božićne poklone.

Iako trenutno najviše upita i narudžbi dolazi iz Hrvatske, brand je postao poznat i izvan zemlje te su prve majice poslane u Njemačku i Nizozemsku. Ova mlada poduzetnica se raduje novim poslovnim uspjesima i razvoju proizvoda na domaćem tržištu te daljnjem širenju na inozemna tržišta.

Pročitajte još:

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.