Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Novi natječaj za direktora Glavnog ureda HTZ-a

Raspisat će se novi natječaj za direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ), odlučili su članovi Turističkog vijeća HTZ-a.

Raspisat će se novi natječaj za direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ), odlučili su članovi Turističkog vijeća HTZ-a.

Odluka o raspisivanju novog natječaja za izbor direktora/ice Glavnog ureda HTZ-a donesena je na telefonskoj sjednici Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice, priopćeno je danas iz HTZ-a.

 

“Nakon razmatranja pristiglih kandidatura, postignuta je suglasnost i donesena je odluka da se niti jedan od kandidata ne izabere za novog direktora Glavnog ureda te da se natječaj ponovi”, navodi se u priopćenju.

 

Napominje se kako su se “članovi Turističkog vijeća usuglasili da je Hrvatska turistička zajednica stabilan sustav koji je tijekom postupka izbora novog direktora u cijelosti izvršavao svoje zadaće utvrđene Programom rada za 2014. godinu”.

 

Natječaj za direktora Glavnog ureda HTZ-a objavljen je 10. travnja i bio je otvoren 30 dana. Prethodno je Turističko vijeće HTZ-a na čelu s ministrom turizma 14. ožujka smijenilo dotadašnju direktoricu Meri Matešić.

 

Na natječaj je stiglo šest prijava, od čega pet valjanih.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

GLAMI, jedinstvena modna tražilica koja se oslanja na umjetnu inteligenciju, u Hrvatskoj posluje iznad očekivanja i za svoje partnere uspijeva generirati narudžbe u vrijednosti...

Turizam

Kriza se odužila. Turizam je na koljenima, a s njime i oko 450 obiteljskih malih hotela koje očekuje još jedna neizvjesna sezona.

Lifestyle

Svi ljudi su više ili manje lijeni. Neki su ipak previše, i to se smatra ogromnom manom. Ali što ako to nije toliko loša...

Edukacija

Sigurno imate kolegice i kolege s kojima su odnosi sjajni i one s kojima vam odnosi nisu baš onakvi kakve priželjkujete.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.