Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Industrija

Novi poslovni uspjeh Hippy Gardena

Hippy Garden Pure&Natural linije, Đurđica Vorkapić

Renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden na čelu s dizajnericom i inovatoricom Đurđicom Vorkapić već punih 15 godina kontinuiranim kvalitetnim radom i dizajnerski pomno osmišljenim radom ostvaruje impresivne rezultate. No, Đurđica Vorkapić, dizajnerica i kreativna direktorica Hippy Gardena, ovoga je  puta napravila veliki iskorak u poslovanju te lansirala Hippy Garden Pure & Natural liniju prirodnih kozmetičkih proizvoda za njegu tijela.

Tijekom 15 godina rada Hippy Garden postao je prepoznatljiv modni brend čiji svaki novi projekt iznenađuje idejnim i vizualnim rješenjima s naglaskom na tehnički perfekcionizam i kvalitetne materijale. Sama dizajnerica Đurđica Vorkapić naglašava kako sve što radi, radi sa srcem, a svaki projekt doživljava kroz ljubav jer drugi način rada i stvaranja niti ne poznaje. Upravo ju je to navelo da se okuša i u sasvim novim poduzetničkim vodama predstavljajući Hippy Garden Pure & Natural liniju proizvoda za njegu tijela.

“Ovo je jedna potpuno nova priča za nas, jedan iskorak, no zapravo je bilo samo pitanje vremena kada će Hippy Garden napraviti liniju preparativne kozmetike. Inspiraciju sam pronašla u tri autohtone hrvatske biljke, ružmarinu, kamilici i nevenu, jer smo od samoga početka željeli da priča bude hrvatska,“ kaže Đurđica Vorkapić.

Velika inspiracija nerijetko su joj nepresušne ljepote Hrvatske. Tako je nedavno predstavljena i linija proizvoda inspirirana licitarskim srcem, prepoznatljivim hrvatskim suvenirom, a upravo su ljepote i bogatstvo Hrvatske bila inspiracija i za Hippy Garden Pure & Natural liniju. Naime, proizvodi donose mirise autohtonih hrvatskih biljaka, ružmarina, nevena i kamilice te dolaze u tri linije: AphrodisiacSpirit i Nude.

Baš kao i kad je riječ o modnim kreacijama, tako i u slučaju proizvoda za njegu tijela naglasak je na bespogovornoj kvaliteti. Tako je svih osam proizvoda iz linije potpuno prirodno te ne sadrže parabene, mineralna ulja, sintetičke mirise, umjetne boje i silikone, a svi sastojci potječu iz certificiranog organskog uzgoja.

“Moramo razmišljati o tome što stavljamo na kožu, jer će nam se sve to jednom i vratiti. Na žalost, danas to često zaboravljamo i nesvjesno djelujemo na štetu vlastitog zdravlja. Upravo iz toga razloga željeli smo predstaviti potpuno prirodne proizvode koji njeguju kožu. Hippy Garden Pure & Natural proizvodi predstavljaju čistu prirodu, a vjerujem da ćete to i osjetiti na koži. Stojimo iza toga, dugo nam je trebalo da napravimo ovakav proizvod, no uspjeli smo na tržište staviti nešto što je stvarno visoko vrijedno. Napravili smo cijeli liniju, nismo stali na tome da napravimo samo jedan proizvod,“ ističe Đurđica Vorkapić kojoj ideja nikada ne nedostaje pa tako dodaje kako su već u pripremi novi mirisi, ali i da razmišlja o tržištu dekorativne kozmetike.

 


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.