Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Novih sedam timova ušlo u ZIP Startup Program

ZIP Startup
ZIP Startup

Nakon prošlomjesečnog natječaja i selekcije početkom mjeseca, ZIP je primio sedam novih startup timova u svoj četveromjesečni Startup program.

Program podrazumijeva prolazak kroz intenzivan edukacijski program od strane široke ZIP mentorske mreže uz rad u ZIP.Factory coworking prostoru, centralnim mjestom gdje borave alumni i trenutni timovi, opremljenim svime potrebnim za rad i razvoj proizvoda.

Na kraju četveromjesečnog programa najbolji timovi će imati priliku primiti investiciju do 10.000 GBP i ovisno o potrebi nastaviti razvijati projekt u ZIP-u.

Timovi koji su ušli u 7. generaciju ZIP programa:

Bite je mobilna shopping aplikacija koja omogućuje korisnicima da prate svoje najomiljenije fashion trgovine u gradu i među prvima kupe ekskluzivno snižene proizvode definirajući po želji mjesto i vrijeme dostave, čak i unutar 90 minuta od kupnje.

Cinebond je aplikacija koja na osnovu ponuđenih i odabranih filmova koji se trenutno prikazuju u obližnjim kinima spaja filmoljupce. Odaberi film, podijeli kokicu sa osobom koja ti se sviđa i ‘trk zajedno u kino!

Drafter je web aplikacija koja omogućava igranje nogometne fantasy lige. Pruža korisnicima novu dimenziju praćenja nogometnih utakmica i mogućnost pokazivanja nogometnog znanja.

GP Arena  je sustav za potporu vozačima motocikala. Zadaća sustava je prostorno-vremensko praćenje vožnje i analiza iste, recomendation system pneumatika te social network za populaciju koja voli motocikle.

Mobicon aplikacija pretvara smartphone svakog sudionika predavanja u bežični mikrofon! Vašu publiku će dodatno angažirati funkcionalnosti odgovaranja na ankete i komentiranja u stvarnom vremenu.

Mr. Nice omogućava vlasnicima poduzeća kontrolu na daljinu većine dijelova mobilnih telefona njihovih zaposlenika te roditeljima uređaje njihove djece. Pruža informacije o aktivnostima i kretnjama u obliku statističkih podataka.

UducateMe pomaže ljudima da kroz razmjenu znanja i iskustva grade svoju reputaciju što im omogućava unaprijeđivanje ili promijenu karijere.

Pročitajte još:

Ekonomija

Hangoo za cilj ima povezati ljude na temelju dubljih emocionalnih i društvenih vrijednosti.

Komentari

Agencija za marketing i odnose s javnošću Dhar media već deset godina svojeg djelovanja promovira organizacijsku kulturu svrhe kroz dharmički menadžment – danas Brendfulness metodu.

Edukacija

Konferencija će sudionicima ponuditi analizu nadolazećih svjetskih marketinških trendova u trgovačkom sektoru te otkriti potpuno nove mogućnosti za kreativnost.

Edukacija

Riječ je o jedinstvenoj i sveobuhvatnoj online edukaciji za obrazovanje i certificiranje stručnjaka za ESG (okolišnih, društvenih i upravljačkih kriterija) koja uključuje i klimatske...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.