Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Novo iskustvo kupovine

Katalog TV je jedinstveni interaktivni TV kanal koji će na jednom mjestu pružiti sve informacije o atraktivnim akcijskim ponudama poznatih trgovačkih kuća.

Katalog TV je jedinstveni interaktivni TV kanal koji će na jednom mjestu pružiti sve informacije o atraktivnim akcijskim ponudama poznatih trgovačkih kuća.

Za ciljanu nabavu svega onog što je potrebno jednom kućanstvu uključujući prehranu, kozmetiku, odjeću i obuću, namještaj i ostalo, potrebna je dobra organizacija i dosta vremena.

Katalog TV nudi optimalno rješenje za sve kupce te kupovinu čini boljom, bržom i povoljnijom.

Katalog TV je jedinstveni, interaktivni TV kanal koji će na jednom mjestu pružiti informacije o atraktivnim akcijskim ponudama poznatih trgovačkih kuća u Hrvatskoj. Inovativan i suvremen oblik oglašavanja omogućava da aktualna trgovačka ponuda u svakom trenutku bude dostupna na malim ekranima. TV kanal Katalog TV emitirat će se za početak na MAXtv platformi, na kanalu broj 13, čime će ovaj sadržaj biti dostupan u više od 300.000 kućanstava.

Osim objektivnih prednosti za kupce, Katalog TV odličan je i za trgovačke centre jer im je omogućena direktna promocija proizvoda. Gledatelji mogu u svakom trenutku besplatno pristupiti željenoj informaciji pregledom predmetnog kataloga i saznati detalje o traženom proizvodu. Trgovine dobivaju direktne informacije o učinkovitosti oglašavanja putem ovog medija i dinamici praćenja ponude koje nude gledateljima, a ako nema pregleda kataloga (potencijalnih potrošača), nema ni troškova za trgovce. Jedna od svakako najvećih prednosti jest ta da je ovakav način oglašavanja ekološki puno prihvatljiviji, dostupan uvijek i nije nametljiv potencijalnim kupcima.

„Zašto na televiziji? Zato što je to uvjerljivo najutjecajniji medij na tržištu i preko kojeg je najelegantnije informirati se o ponudama te je informacija uvijek svježa i dostupna. Istovremeno, s početkom emitiranja kanala Katalog TV kreće i web stranica na adresi www.katalog.tv na kojoj će također biti objavljivani svi akcijski letci kao i drugi sadržaji zanimljivi potrošačima“, rekao nam je Kristijan Lemac, direktor Katalog TV-a.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.