Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Novo iskustvo kupovine

Katalog TV je jedinstveni interaktivni TV kanal koji će na jednom mjestu pružiti sve informacije o atraktivnim akcijskim ponudama poznatih trgovačkih kuća.

Katalog TV je jedinstveni interaktivni TV kanal koji će na jednom mjestu pružiti sve informacije o atraktivnim akcijskim ponudama poznatih trgovačkih kuća.

Za ciljanu nabavu svega onog što je potrebno jednom kućanstvu uključujući prehranu, kozmetiku, odjeću i obuću, namještaj i ostalo, potrebna je dobra organizacija i dosta vremena.

Katalog TV nudi optimalno rješenje za sve kupce te kupovinu čini boljom, bržom i povoljnijom.

Katalog TV je jedinstveni, interaktivni TV kanal koji će na jednom mjestu pružiti informacije o atraktivnim akcijskim ponudama poznatih trgovačkih kuća u Hrvatskoj. Inovativan i suvremen oblik oglašavanja omogućava da aktualna trgovačka ponuda u svakom trenutku bude dostupna na malim ekranima. TV kanal Katalog TV emitirat će se za početak na MAXtv platformi, na kanalu broj 13, čime će ovaj sadržaj biti dostupan u više od 300.000 kućanstava.

Osim objektivnih prednosti za kupce, Katalog TV odličan je i za trgovačke centre jer im je omogućena direktna promocija proizvoda. Gledatelji mogu u svakom trenutku besplatno pristupiti željenoj informaciji pregledom predmetnog kataloga i saznati detalje o traženom proizvodu. Trgovine dobivaju direktne informacije o učinkovitosti oglašavanja putem ovog medija i dinamici praćenja ponude koje nude gledateljima, a ako nema pregleda kataloga (potencijalnih potrošača), nema ni troškova za trgovce. Jedna od svakako najvećih prednosti jest ta da je ovakav način oglašavanja ekološki puno prihvatljiviji, dostupan uvijek i nije nametljiv potencijalnim kupcima.

„Zašto na televiziji? Zato što je to uvjerljivo najutjecajniji medij na tržištu i preko kojeg je najelegantnije informirati se o ponudama te je informacija uvijek svježa i dostupna. Istovremeno, s početkom emitiranja kanala Katalog TV kreće i web stranica na adresi www.katalog.tv na kojoj će također biti objavljivani svi akcijski letci kao i drugi sadržaji zanimljivi potrošačima“, rekao nam je Kristijan Lemac, direktor Katalog TV-a.

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Glavni motiv za otvaranje 'sporih blagajni' je borba protiv usamljenosti, osobito među starijom populacijom.

Marketing i prodaja

Na 31. Slovenskom festivalu oglašavanja održanom u Portorožu, Mercator je osvojio titulu Oglašivač godine 2021.

Komunikacija

Poziv u žiri uslijedio je nakon što je, prvi puta u 100 godina na ovome natjecanju, jedna hrvatska agencija osvojila nagradu Best of Discipline.

Edukacija

Svojom dugogodišnjom suradnjom s najvećim svjetskim festivalom kreativnosti Cannes Lions Thomas širi svoje inovativne ideje diljem svijeta, bilo kao član žirija ili predavač na...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.