Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Novom aplikacijom do školskih izleta za pamćenje

Izlet.hr jednostavna je i zabavna web i mobilna aplikacija. Od sada nastavnici, razrednici, roditelji i učenici osnovnih škola sami mogu kreirati sadržaj školskih izleta.

Korak ispred kad su u pitanju organizacija školskih putovanja, digitalni alati i tehnologija, splitska putnička agencija Eklata lansirala je jedinstvenu web i mobilnu aplikaciju Izlet.hr putem koje nastavnici, razrednici, roditelji, ali i učenici samostalno mogu izraditi ponudu školskog izleta u Hrvatskoj.

Klik po klik

Nakon odluke u koju županiju ćete ići, birate hoće li izlet biti u prirodi ili učenici žele razgledati kulturno-povijesne znamenitosti, posjetiti galerije i muzeje… Možete se odlučiti na jedan, ali i kombinaciju više sadržaja, ponudi dodati primjerice i ručak. Svoje odabire jednostavno “poklikate” ili „drag&dropate“, upišite broj učenika i odmah ćete doznati cijenu i uvijete plaćanja“, kaže Jurica Glavina, direktor Eklate, agencije specijalizirane isključivo za turizam djece i mladih s više od 20 godina iskustva u radu, više od 2500 odrađenih putovanja i tisuću zadovoljnih putnika.

Sljedećim klikom zatražite ponudu koju aplikacija generira samostalno i koja stiže mailom u trenu, a klikom na njezino prihvaćanje tim mladih, visoko obučenih turističkih djelatnika, pedagoga i edukatora kreće s pripremama edukativnog i zabavnog izleta po vašoj mjeri.

Ono što želite i kad želite

Izlet.hr digitalna je platforma osmišljena kako bi maksimalno olakšala odabir izleta školama, roditeljima i učenicima, ali i ubrzala i pojednostavnila njegovu organizaciju.

Digitalna rješenja implementiraju se s ciljem sve kvalitetnije usluge i personaliziranog pristupa, optimiziraju vrijeme i troškove te utječu na doživljaj putovanja. Digitalnom transformacijom poslovanja našim klijentima želimo uštedjeti vrijeme, omogućiti im ono što žele, kad god to žele pa smo zato i razvili za sada u Hrvatskoj jedinstvenu platformu samostalne izrade školskih izleta. U planu nam je izrada slične aplikacije za ekskurzije namijenjene osnovnim i srednjim školama“, ističe Glavina te poručuje kako su školska putovanja iznimno važan dio odgojno-obrazovnog procesa.

Operativno iza nove aplikacije stoji IT-jevac Mirko Vukušić iz splitske tvrtke Banica Trade koji je maksimalno pojednostavnio sučelje atraktivno za sve generacije koje odlučuju o školskim izletima.

Pročitajte još:

Turizam

Veliki interes gostiju za destinaciju Zlatna Slavonija koja obuhvaća čitavo područje Požeško-slavonske županije, utjecao je na investitore pa se tako neke od najvećih investicija...

Turizam

7. Forum obiteljskog smještaja ponudit će iznajmljivačima alate za neke od najvećih izazova s kojima se susreću: sve veća konkurencija, zakonske i porezne regulative...

Novosti

Eugen Juriček, univ. bacc. oec., manager u kulturi s položenim državnim ispitom za zvanje konzervator – restaurator, izumio je način za "pošumljavanje podmorja", uz...

Turizam

Priznanje Suncokret ruralnog turizma Hrvatske projekt je u sklopu kojeg se jednom godišnje ocjenjuju i predstavljaju tradicijski sadržaji, čuva izvornost te povezuju sudionici ruralnoga...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.