Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Novom aplikacijom do školskih izleta za pamćenje

Izlet.hr jednostavna je i zabavna web i mobilna aplikacija. Od sada nastavnici, razrednici, roditelji i učenici osnovnih škola sami mogu kreirati sadržaj školskih izleta.

Korak ispred kad su u pitanju organizacija školskih putovanja, digitalni alati i tehnologija, splitska putnička agencija Eklata lansirala je jedinstvenu web i mobilnu aplikaciju Izlet.hr putem koje nastavnici, razrednici, roditelji, ali i učenici samostalno mogu izraditi ponudu školskog izleta u Hrvatskoj.

Klik po klik

Nakon odluke u koju županiju ćete ići, birate hoće li izlet biti u prirodi ili učenici žele razgledati kulturno-povijesne znamenitosti, posjetiti galerije i muzeje… Možete se odlučiti na jedan, ali i kombinaciju više sadržaja, ponudi dodati primjerice i ručak. Svoje odabire jednostavno “poklikate” ili „drag&dropate“, upišite broj učenika i odmah ćete doznati cijenu i uvijete plaćanja“, kaže Jurica Glavina, direktor Eklate, agencije specijalizirane isključivo za turizam djece i mladih s više od 20 godina iskustva u radu, više od 2500 odrađenih putovanja i tisuću zadovoljnih putnika.

Sljedećim klikom zatražite ponudu koju aplikacija generira samostalno i koja stiže mailom u trenu, a klikom na njezino prihvaćanje tim mladih, visoko obučenih turističkih djelatnika, pedagoga i edukatora kreće s pripremama edukativnog i zabavnog izleta po vašoj mjeri.

Ono što želite i kad želite

Izlet.hr digitalna je platforma osmišljena kako bi maksimalno olakšala odabir izleta školama, roditeljima i učenicima, ali i ubrzala i pojednostavnila njegovu organizaciju.

Digitalna rješenja implementiraju se s ciljem sve kvalitetnije usluge i personaliziranog pristupa, optimiziraju vrijeme i troškove te utječu na doživljaj putovanja. Digitalnom transformacijom poslovanja našim klijentima želimo uštedjeti vrijeme, omogućiti im ono što žele, kad god to žele pa smo zato i razvili za sada u Hrvatskoj jedinstvenu platformu samostalne izrade školskih izleta. U planu nam je izrada slične aplikacije za ekskurzije namijenjene osnovnim i srednjim školama“, ističe Glavina te poručuje kako su školska putovanja iznimno važan dio odgojno-obrazovnog procesa.

Operativno iza nove aplikacije stoji IT-jevac Mirko Vukušić iz splitske tvrtke Banica Trade koji je maksimalno pojednostavnio sučelje atraktivno za sve generacije koje odlučuju o školskim izletima.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.